Rareş Bogdan a anunţat, de fapt, că PNL o susţine pe Gabriela Firea

Share

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a anunţat că partidul va avea un candidat la Primăria Bucureşti, la alegerile locale din anul 2024.

Bogdan a fost întrebat dacă liberalii îl vor mai susţine pe Nicuşor Dan, pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

Rareş Bogdan a anunţat de fapt că PNL o susţine pe Gabriela Firea

„PNL este un partid puternic, care are aleşi locali extrem de prestigioşi de la Suceava, la Constanţa, Deva, Timişoara, Suceava, Neamţ, Maramureş, Bistriţa, Alba.

PNL este obligat să aibă candidat la Bucureşti. Pe data de 3 sau 4 noiembrie vom avea o şedinţă a Biroului Permanent Naţional în care foarte probabil vom veni cu un nume pentru PNL Bucureşti, având în vedere că în momentul acesta este un interimat şi cel care asigură interimatul, vicepreşedintele nostru regional şi-a arătat dorinţa de a pasa, având şi multe preocupări la nivel administrativ în Ilfov, doreşte să dea şansa unui lider care să se ocupe strict de organizaţia Bucureşti, să reconstruiască complet filiala şi mai ales să se ocupe pentru strategia din 2024”, a afirmat Rareş Bogdan, întrebat dacă PNL îl va susţine pe Nicuşor Dan, pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: Proiectul “Fără Penali” PNL e mai bun decât cel al USR

„Răspunsul este extrem de simplu – PNL va avea un candidat la Primăria Bucureşti. Avem cercetare sociologică atât în unele sectoare, cât şi pe Capitală, care se desfăşoară chiar în aceste momente”, a completat Rareş Bogdan, conform News.ro.

Nicuşor Dan a precizat recent că va candida ca independent, la alegerile locale de anul viitor, pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, cu susţinerea partidelor care îşi doresc să îi acorde sprijinul.

Citeşte şi: Raluca Turcan: I-am spus lui Rareş Bogdan: fii atent, nu poţi să desfiinţezi pensiile speciale!

Nu ar fi prima dată când Gabriela Firea ar deveni primar general pe mâna PNL. Prima dată s-a întâmplat în alegerile locale din 2016.

Atunci, PNL s-a bâlbâit, livrând succesiv patru candidaţi (Cristian Buşoi, Ludovic Orban, Marian Munteanu şi Cătălin Predoiu) la Primăria Generală şi refuzând să îl susţină pe Nicuşor Dan, ceea ce a dus finalmente la victoria Gabrielei Firea.

Share