Regleaza-ti pH-ul organismului cu zeolit activ: vezi lista completa a beneficiilor pentru sanatate

Share

Conform specialistilor, putem vorbi despre o functionare optima a organismului numai atunci cand pH-ul inregistrat se afla in intervalul 7,35 – 7,45. Atunci cand el este scazut, corpul uman devine acid, si se transforma intr-un mediu prielnic dezvoltarii bacteriilor si virusurilor. In aceste conditii, sistemul imunitar e prea slab pentru a face fata luptei si se instaleaza boala.

Prin consumul intern de zeolit activ, aciditatea este redusa, iar echilibrul natural al pH-ului se reinstaleaza. Pacientului ii revine starea de bine, energia si vitalitatea, iar simptomele aferente anumitor afectiuni dispar. Zeolit Spectrul, singurul produs premium cu zeolit avizat pentru consumul intern, este cea mai eficienta optiune pentru reglarea naturala a pH-ului.

 

Care e momentul potrivit pentru detoxifiere

Nu exista un anume moment care sa marcheze necesitatea detoxifierii. Zilnic, corpul nostru absoarbe, asemenea unui burete, toxinele pe care le ingeram prin consumul de apa, fructe si legume tratate chimic, alcool, tutun si asa mai departe. Insusi aerul, din cauza poluarii, este o sursa de eliberare a toxinelor. Astfel, corpul uman are o nevoie permanenta de detoxifiere, pentru a-si mentine functiile in parametri optimi. Toxinele sunt localizate in celulele corpului, descompunand moleculele. De aici apare necesitatea zeolitului, care – consumat zilnic – atrage ca un magnet metalele grele si radioactive, toxinele si particulele virale.

Zeolit Spectrum echilibreaza pH-ul din organism si blocheaza eficient generarea celulelor straine. Exista unele studii care arata eficienta zeolitului activ chiar si in lupta cu anumite celule canceroase. Asadar, nu exista raspuns mai simplu de atat: detoxifierea este necesara in orice moment. Se recomanda cure de 3 luni – 6 luni, urmate de vizita la medic, care inregistreaza rezultatele obtinute si vine cu recomandari.

 

Cat de important este pH-ul echilibrat al organismului?

Cu siguranta ai auzit de pH la orele de chimie, dar poate ca niciodata nu ti-ai pus problema asupra rolului esential pe care il are in ceea ce priveste sanatatea ta. Pentru ca organismul sa functioneze in parametri optimi, pH-ul trebuie sa se afle in intervalul 7.35 – 7.45. Daca nivelul pH-ului este unul scazut, sub 7.35, corpul uman devine acid, iar bacteriile si virusurile cresc necontrolat in organism.

Vinovatul pentru cresterea nivelului de aciditate in organism este toxina, care determina o scadere rapida a pH-ului sub limita de 7.35. In astfel de conditii, se instaleaza bolile si simptomatologia care nu poate fi diagnosticata de foarte multe ori. De asemenea, se instaleaza starea de oboseala, lipsa de vitalitate. In termeni simpli, reglarea pH-ului este o prioritate din punct de vedere medical, iar zeolitul este un aliat puternic in redarea starii tale de bine si mentinerea sanatatii. Zeolitul atrage toxinele acide din celule si „le transporta” in afara corpului, reducand nivelul de aciditate din organism. Mineralul alcalin este extrem de eficient.

 

Cumpara un pachet promotional de zeolit activ si scapa de toxine

Zeolit Spectrum, singurul produs cu zeolit activ recomandat pentru administrarea interna, este disponibil online. Il poti comanda de pe Internet, mai ales acum cand exista pachete promotionale cu 2 sau 3 cutii de pastile, la un pret avantajos pentru o cura completa. Scapa de toxine rapid si simte-te din nou in forma!

Profita de -38% discount si bucura-te de o detoxifiere premium, eficienta, de lunga durata. Daca ai o stare de oboseala generala, consumi alimente din comert, alcool sau tutun si constati o lipsa de vitalitate, atunci nu mai amana achizitia de Zeolit Spectrum. Vei simti diferenta dupa o cura de detoxifiere. Merita!

 

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

 

 

 

Share