Descoperă în rândurile de mai jos toate informațiile de care ai nevoie dacă te afli în căutarea unui producător de coșuri de fum din inox!

Share

Siguranța ta și a celor dragi reprezintă cel mai important aspect de care trebuie să vă puteți bucura în propria locuință, urmată de confort și o atmosferă plăcută. Dacă ai nevoie de un coș de fum inox, trebuie să știi că alegerea unui astfel de produs nu este tocmai ușoară.

La o simplă căutare pe internet vei descoperi o gamă variată de produse și probabil își va fi destul de dificil să alegi. Este bine să știi că în România, 1 din 3 incendii din locuințe pornesc din cauza unor coșuri de fum de calitate slabă, ori a unor improvizații, din montajul necorespunzător sau chiar din lipsa curățării coșului atunci când acest lucru este necesar. Află, din rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unui producător cos fum inox de calitate!

Producător coș fum inox – ce trebuie să ofere?

Coșurile de fum din inox sau hornurile din inos sunt instalații care au scopul de evacuare a gazelor ce sunt eliminate în timpul arderii combustibilului utilizat în încălzirea locuinței. Un coș de fum inox trebuie să fie făcut din materiale calitative, și să aibă în componența lor vată minerală bazaltică, cu scopul izolării perfecte a coșului. Așadar, un coș de fum din inox trebuie să ofere în primul rând siguranță ție, celor dragi, dar și locuinței. Nu trebuie să vă confruntați cu infiltrațiile de fum sau gaze pentru a nu vă pune sănătatea sau chiar viața în pericol și, în plus, este important ca dimensiunea coșului să fie potrivitp locului în care acesta va fi montat.

Care sunt avantajele de care te poți bucura dacă optezi pentru coșuri de fum din inox?

Coșurile de fum din inox oferă mai multe avantaje. În primul rând, greutatea redusă a acestora facilitează montajul. Un astfel de coș este ușor de ancorat, iar dacă ai nevoie de un horn înalt, această variantă este cea mai indicată. În plus, te poți bucura de avantajul de a alege, în funcție de necesitate, dintr-o gamă variată de diamtre, pe cel care se potrivește locului în care coșul ales de tine va fi montat. Coșurile din inxo sunt rezistente la șocuri termice, condens, la coroziunea chimică și chiar la îngheț și în plus, sunt ușor de curățat.

Care sunt dezavantajele coșurilor de fum din inox?

În comparație cu hornurile ceramice, care au o durabilitate de viață de 30 de ani, un horn din inox are o rezistență mai mică, garanția fiind mai redusă, dar și un preț mai mic comparativ cu cel al unui coș ceramic. În funcție de necesități și posibilități, cu siguranță vei putea pune în balanță informațiile citite și vei putea face alegerea perfectă pentru tine și pentru casa ta!

Cum se întrețin coșurile de fum?

Alegând un coș de fum din inox de calitate, te vei putea bucura de funcționalitatea acestuia pentru un timp îndelungat. Totuși, oferă importanță montării corecte a acestuia și nu neglija importanța curățării periodice a acetuia, pentru a nu te confrunta cu probleme. Alege o persoană specializată care să se ocupe de mentenanța coșului tău ori de câte ori este necesar și bucură-te de funcționalitatea și siguranța utilizării acestuia timp îndelungat!

CosuriFum.ro este un magazin online din care ai posibilitatea de a comanda produse de top! Fie că ești în căutarea unui coș fum inox, a unor cosuri ceramice de fum, a unor sobe sau focare, pe toate le găsești aici și le poți comanda în doar câteva minute, folosind datele de contact de mai jos!

Detalii de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763687665

Share