Ești interesat de un piercing în nas? Iată cele mai importante lucruri pe care e bine să le știi înainte să ți-l faci

Share

Visezi de mult timp la un piercing nas și vrei să faci marele pas? Poate știi deja la ce să te aștepți sau, dimpotrivă, ai o mulțime de întrebări.

Acest articol vine în întâmpinarea ta cu o listă a celor mai importante lucruri pe care e bine să le știi înainte să faci programarea la salon. Informațiile sunt bazate pe experiența altor posesori de piercing, și te vor scuti de multe situații neplăcute. În câteva minute afli cele mai importante detalii despre procesul de realizare a piercingului, despre igiena corespunzătoare și alegerea salonului.

 

  1. Sezonul rece este optim pentru realizarea piercingului

Dacă vrei să îți pui pierce în nas, sezonul rece este cea mai bună perioadă – atrag atenția specialiștii. Motivul este simplu: poți preveni multe complicații, pentru că nu intervine transpirația excesivă asociată temperaturilor ridicate. Mare atenție, însă: nu atinge cercelul de pulovere, eșarfe și alte accesorii cu care poți provoca răni la nivelul nasului sau chiar infecții. Menține zona nasului liberă, mai ales în primele zile.

 

  1. Amplasarea pierce-ului va determina perioada de vindecare

Piercingul în nas este foarte „ofertant” din punct de vedere al amplasării. Există mai multe zone ale nasului care pot susține cercelul, în funcție de ceea ce își dorește persoana în cauză. Atenție: amplasarea va influența și nivelul durerii și perioada de vindecare, nu doar aspectul. Discută cu specialistul care îți realizează piercingul despre toate aspectele: inclusiv avantaje și dezavantaje pentru fiecare zonă a nasului.

 

  1. Cel mai recomandat material pentru bijuterie nu este „oțelul chirurgical”

Atenție la „oțelul chirurgical” extrem de promovat pentru piercing. De fapt, cele mai recomandate metale sunt: argint 925, oțel de grad de implant / titan de grad de implant, niobiu, aur de 14 karate / 18 karate și platina. Nu te lăsa tentat doar de prețul mic și confortabil, pentru că alegerea greșită a materialului poate să provoace răni semnificative, greu de vindecat – care îți vor distruge bucuria de a avea piercing în nas.

 

  1. Evită consumul de cafea sau de alcool înainte de a-ți face piercingul

Chiar dacă cei care fac piercing-urile nu utilizează anestezice injectabile, este extrem de important să eviți consumul de cafea și de alcool sau chiar alte analgezice înainte de procedura propriu-zisă. În salonul unde îți vei realiza piercing-ul, cel mai probabil se va utiliza un anestezic local, așa cum este și firesc. Acest analgezic local va avea o eficiență ridicată, dacă vei evita consumul substanțelor interzise, nu uita.

 

  1. Respectă rutina de vindecare, cu maximă strictețe

Chiar dacă ți se pare că zona s-a vindecat complet, nu renunța la rutina recomandată de specialist. Atunci când vorbim de piercingul în nas, perioada poate varia: de la 2 luni pentru piercingul exterior, până la chiar 3- 4 luni pentru piercingul în sept. Experiența ta de piercing va depinde de profesionalismul celor din salon, dar și de modul în care tu respecți sfaturile experților și ai răbdare cu rutina de vindecare.

 

Inkstar.ro, cel mai bun salon din București pentru piercing buric, nas sau ureche

Fie că vrei să îți faci un piercing buric, nas, ureche, fie că vrei să optezi pentru o altă intervenție de acest tip, alege cu încredere un salon piercing Bucuresti, Inkstar.ro. Este un mediu profesionist, unde se respectă absolut toate regulile de igienă, se folosesc tehnici non-invazive, mai puțin dureroase, și echipa are experiența necesară pentru rezultate bune.

Share