home POLITICA KremlinLeaks: Ponta pregăteşte cu ruşii “curăţenia totală” a României

KremlinLeaks: Ponta pregăteşte cu ruşii “curăţenia totală” a României

Share

Poate că greşim noi. KremlinLeaks, website afiliat WikiLeaks, nu există în acest moment din punct de vedere mediatic şi este o noutate completă în media românească.

Wikipedia

Conform scrisorii publicate de acest website, preluate de Evenimentul Zilei, Victor Ponta s-ar fi întâlnit cu Alexandr Kondyakov, despre care ştim cine este şi ce reprezintă, precum şi cu reprezentantul companiei de stat de armament ruse Rosoboronexport, Viktor Komardin.

Iată conţinutul acestei scrisori, ce îi aparţine lui Evgeni Egorov, ministru consilier la Ambasada Federaţiei Ruse:

Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile.

Dl. Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire. 

De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru.

Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august.

Cu respect, Evgheni

Share