AUR promite case de 1 leu şi fond suveran de prăduire, tipic Dragnea

Share

Programul de Guvernare AUR cuprinde case la 1 leu, fond suveran pe model Dragnea, autostrăzi făcute de români şi distracţie ca în Dubai la Marea Neagră, relatează Newsweek.

Programul garantat de George Simion este plin de prevederi populist-naţionaliste care nu au nicio legătură cu realitatea.

AUR promite case de 1 leu şi fond suveran de prăduire, tipic Dragnea

George Simion şi AUR au şi un Program de guvernare în care găseşti o lume ideală, cu scăderi de taxe şi impozite, bani cu nemiluita pentru mame, vârstnici, tineri căsătoriţi, cu români fericiţi să revină acasă şi drumuri care brăzdează ţara, chiar dacă nu se arată de unde vor fi luaţi banii.

Mai degrabă se va apela la fonduri proprii, dat fiind că Simion şi AUR sunt în război cu birocraţii de la Bruxelles, cu Ursula von der Leyen şi „globaliştii”, conform Newsweek.

Citeşte şi: Candidatul AUR la Primăria Constanţa: Un om cu depresie nu a luat destulă bătaie când era mic

În schimb, există un filon naţionalist care străbate Programul de guvernare AUR. Naţionalismul se amestecă cu dorinţa ca sume uriaşe de bani să fie date pe mâna şefilor AUR.

Citeşte şi: Cine e implicat în afacerile AUR cu Clanul Onoriu

AUR vrea crearea unui fond suveran din care să se facă investiţii ulterioare, industria să fie românească (cu ce bani o retehnologizezi nu se ştie), iar drumurile să fie făcute de români (nu e clar de unde scot firme româneşti, când vedem că „unicul” Umbrărescu a început să dea rateuri întinzându-se mai mult decât îi permite forţa de muncă).

Share