Candidatul AUR la Primăria Constanţa: Un om cu depresie nu a luat destulă bătaie când era mic

Share

Candidatul partidului AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupşa, a spus într-un live pe Facebook că un om care suferă de depresie „nu a luat destulă bătaie când era mic”.

Cupşa a minimalizat astfel afecțiunea medicală reprezentată de depresie și a declarat că, pe vremea lui, aceasta „se trata cu bătaie”.

Candidatul AUR la Primăria Constanţa: Un om cu depresie nu a luat destulă bătaie când era mic

„Că și aia, să dea Primăria bani pentru depresivi, era un proiect din ăsta pe care l-a făcut cineva (un proiect al unui consilier local PSD, aprobat cu unanimitate de Consiliul Local, pentru ca un anumit număr de ședințe de terapie ale constănțenilor cu afecțiuni medicale să fie decontate de primărie în baza unei recomandări a specialiștilor).

Domnule, dacă ești depresiv, trebuie să vină primăria să iți dea niște bani, să nu mai fi depresiv. N-ai luat destulă bătaie când erai mic dacă… Știți că pe vremea noastră se trata depresia cu o bătaie. Acuma, gata, toți sunt depresivi, și tinerii sunt depresivi, și toată lumea e…

Citeşte şi: Dumitru Coarnă a fost dat afară şi din AUR

Doamne, sunt depresivi. Ia să vină primăria să îmi dea niște bani, că sunt depresiv acuma, da?”, a spus Ovidiu Cupşa, în live-ul făcut pe Facebook, conform Aktual24.

Ulterior, într-un alt comentariu făcut pe eceeasi rețea socială, Cupşa și-a afirmat părerea și despre bătaie: „Bătaia e ruptă din rai”.

Citeşte şi: VIDEO AUR mizează la Constanţa pe vechi pesedişti din Gruparea Mazăre

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, depresia este una dintre cele mai grave afecțiuni de la ora actuală, făcând 800.000 de victime anual și urmând să devină în viitorul imediat apropiat una dintre principalele cauze de mortalitate.

Share