Piedone voia să aibă 6 copii, să ocupe toate sectoarele cu primari

Share

Cristian Popescu Piedone continuă să zică măscări: voia să aibă 6 copii, ca să ocupe cu ei toate funcţiile de primari de la sectoare.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat despre angajarea la Primărie a nepoţilor săi, că, dacă este nepotul din a 17-a rudă, nu este nepotul de gradul 1 şi nu este vorba de incompatibilitate.

Piedone voia să aibă 6 copii, să ocupe toate sectoarele cu primari

El a precizat că, pentru orice numire, are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate. Primarul spune că nu este nici o imoralitate. ”Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii?”, a spus Piedone.

Primarul Sectorului 5 a fost întrebat, într-o intervenţie la Digi24, despre angajarea la primărie a nepoţilor săi, conform News.ro.

”Dacă este nepotul din a 17-a rudă, nu este nepotul de gradul 1”, a spus Cristian Popescu Piedone, precizând că pentru orice numire are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citeşte şi: Piedone, de la bulău, tupeu: “Ce fac orcii țării? Petreceți și înjurați-mă”

”Rude înseamnă decât rude de gradul 1, asta înseamnă incompatibilitate”, a mai afirmat el.

Întrebat dacă este vorba de imoralitate, Piedone a spus. ”Nu este nici imoralitate, cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere.

Sunt singurul? Ia daţi o tură în toată Români asta. Eu am puterea să mi-o asum, nu există nicio latură a incompatibilităţii”, a completat Piedone.

”Piedone a promovat tot timpul capacitatea şi în jurul lui să stea tinerii, să stea cei care vor preia ştafeta”, a mai declarat primarul, precizând că se poate vedea acest lucru în organigrama Primăriei, în vârsta directorilor generali şi a şefilor de serviciu.

Citeşte şi: Daniel Oprița, printre susținătorii lui Piedone, la Penitenciarul Rahova

”Pepinierele de partid din România, cu tot respectul, de mulţi ani au încetat să mai existe. Ei s-au crezut nemuritori, nu au pe cine şi cum să lase.

Şi, dacă vorbim de familii, să se uite la ei, în teritoriu, pentru că nu mai există pepiniera, cui să îi predai ştafeta”, a completat Piedone, arătând că el are numai tineret în jurul lui.

”Aşa voi face li voi merge şi la Primăria Capitalei, terminăm cu dinozaurii. Eu sunt unul dintre ei, dar vreau să predau ştafeta. Cui? Tot la dinozauri? Nu se poate. Am predat şi la 4, şi la 5, voi preda şi la Capitală”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Share