E război în familia Şoşoacă. Silvestru, acuzat de infidelitate

Share

Silvestru Şoşoacă, prim-vicepreședinte al SOS și soțul Dianei Şoşoacă, a fost exclus sâmbătă seară din partid.

Iată deciziile luate de conducerea SOS, conform unui comunicat al partidului:

E război în familia Şoşoacă. Silvestru, acuzat de infidelitate

„1.Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Şoşoacă, Mihai Rapcea, Vasile Tivadar, Adrian Pinosanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Şoşoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Şoşoacă, președintele partidului, abţinându-se de la vot.

2. Excluderea din Biroul Executiv Central a lui Marcel Viziteu, membru fondator, acesta rămânând membru simplu al partidului. Doamna senator Diana Iovanovici Şoşoacă a solicitat în acest caz doar vot de blam, dar majoritatea a decis excluderea lui Marcel Viziteu din BEX”, se anunță în comunicat.

Silvestru Şoşoacă a susținut zilele trecute că soția sa a fost acaparată de Luis Lazarus.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă şi George Simion, întâlnire secretă la Viena

„Diana este acaparată, nu chiar, semiacaparată de câteva grupuri, care au fiecare câte un exponent în jurul nostru. E vorba de oameni care au fost consuli la Tel Aviv, șmecheri destul de mari.

Au capturat-o din toate părțile, efectiv. Jurnaliști eșuați care acum fac podcasturi sau ce mai pot ei să facă, erau căutători de morți pe la televiziuni închise”, a declarat recent Silvestru Şoşoacă, conform Aktual24.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, nou delir: Luaţi labele de pe ţuică şi porci!

RTV a sugerat că Diana Şoşoacă ar avea o relație cu Luis Lazarus. De cealaltă parte, și Silvestru Şoşoacă este suspectat că are o relație cu Gabriela Caliţescu, realizatoare la Nașul TV.

RTV și Antena 3 auau anunțat că Diana Şoşoacă și-a exclus soțul, după ce a văzut imagini cu Gabriela Caliţescu și Silvestru Şoşoacă dansând pe melodia „Sunt vagabondul vieții mele”, afirmând că pe senatoare ar fi deranjat-o faptul că soțul sau „a pus prea mult suflet în dans, dar și în interpretarea vocală”.

Share