Horia Constantinescu (ANPC), bişniţar, cămătar, infractor, repetent

Share

Adevărata faţă a lui Horia Constantinescu, omul folosit de PSD pentru a sancţiona transnaţionalele cele rele şi adversarii politici.

S-a remarcat recent făcând reclamă restaurantului Taverna Racilor, la mai puțin de o lună după ce acesta a fost închis, pentru numeroase nereguli.

Horia Constantinescu (ANPC), bişniţar, cămătar, infractor, repetent

S-a lăudat în trecut că a fost infractor și repetent. Într-un interviu acordat unei publicații din Constanța, în anul 2019, Constantinescu se lăuda că a fost infractor, în tinerețe.

„Primii bani i-am făcut cum se făceau, mai cu bișniță, mai cu camătă, mai cu stânga, mai cu dreapta”, se lăuda actualul șef al ANPC.

În interviul din Info Sud Est, Constantinescu s-a prezentat ca un interlop, care a ajuns să aibă succes în viață: bătăi, amante și bani mulți.

Citeşte şi: Penali cu funcţii din PSD. O parte dintre ei…

Spicuiri din Horia Constantinescu, conform AK24:

“Era în clasa a IV-a când a avut prima dată nota scăzută la purtare, iar în clasa a XI-a a fost lăsat repetent la purtare.

După Revoluție a început ”să se descurce”, a făcut primii bani din bișniță și camătă și i-a promis mamei lui că nu vor mai fi săraci niciodată. S-a ținut de cuvânt. Astăzi este milionar în euro și împarte businessuri și bani tuturor celor care l-au ajutat sau i-au fost alături.”

Citeşte şi: Vasilcoiu (PSD): „Bărbaţii adevăraţi sunt pesedişti”

“Am trăit în cartierele limitrofe ale Bucureștiului acolo unde dacă nu erai atent ajungeai fără pantofi acasă. M-am golănit destul de repede, am petrecut perioada tinereții în mai multe instituții de învățământ, am fost bătăușul școlii.”

“Primul 7 la purtare l-am avut în clasa a IV-a. De nebun. Cel mai tare nu mi-au plăcut imbecilitățile predate în școală. Biologia. De câte ori v-ați întâlnit cu necesitatea de a explica cuiva cum e cu diviziunea amibei sau a parameciului? Mai aveam teoria construcțiilor de mașini… La ce-mi trebuia? Înțeleg fizica, matematica, limba română, istoria, geografia etc.”

Share