Clotilde Armand. Justiţia clasează a zecea plângere PNL – PSD

Share

Clotilde Armand spune că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a clasat a zecea plângere depusă de PNL şi PSD, contra ei.

“PNL a ajuns mai rău decât PSD, în materie de prostie şi hoţie”, spune edilul Sectorului 1. Liderul PNl Sector 1 şi PNL Bucureşti este ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Clotilde Armand. Justiţia clasează a zecea plângere PNL – PSD

În 2018, în timpul mitingului din 10 august, Burduja era liderul unui partid-fantomă, PACT, apărut din neant, care a susţinut ideile protestatarilor civici #Rezist.

Ulterior, PACT a fost înghiţit de PNL, iar Burduja, fiul lui Marinel Burduja, fost bancher comunist, a ajuns politician liberal de top.

”Am semnalat public în data de 22.02.2023 că în procesul în care Primăria Sectorului 1 cere rezilierea contractului cu prestatorul serviciului de salubrizare – contract semnat pe timpul lui Andrei Chiliman (PNL) şi modificat în mandatul lui Dan Tudorache (PSD) a adus locuitorilor din Sectorul 1 un prejudiciu de 200 milioane euro – judecătorii urmează să audieze ca martor un consilier local PNL la solicitarea avocaţilor Romprest!

Citeşte şi: Clotilde Armand a demolat nănia PSD-istă din faţa Universităţii Bioterra

Am evidenţiat atunci că un ales local trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banilor publici, nu să devină apărătorul unei firme private, ceea ce face acest consilier este un conflict de interese uriaş”, a arătat, miercuri, Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că, pentru acest lucru, acel consilier PNL, fost prodecan al Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti, a făcut o plângere la DNA împotriva ei, a lui Vlad Voiculescu şi Ionel Stoica, ”cu presă şi tot alaiul de linşaj”.

Citeşte şi: PSD a încărcat-o pe Clotilde Armand

”Şi ce să vezi? Parchetul a clasat această nouă plângere. În mod normal acest consilier ar trebui să îşi piardă funcţia, iar conducerea PNL să-l excludă. Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie şi hoţie”, a afirmat primarul Sectorului 1.

Share