CTP, despre Şoşoacă vs. Simion: “Godzilla vs. King Kong”

Share

Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat conflictul dintre Diana Şoşoacă și George Simion, pe care i-a comparat cu Godzilla și King Kong.

„M-am luptat cu toate partidele, care au fost și în opoziție, și la guvernare. Îi știu pe toți. Pe mine nu mă mai interesează dacă România va fi condusă de PSD, PNL, USR sau UDMR. Mă îngrozește un singur lucru, să fie condusă de AUR.

CTP, despre Şoşoacă vs. Simion

Mă interesează să nu se mai încerce scoaterea României din UE și din NATO. Să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în perioada Dragnea.

Din punctul ăsta de vedere, Ciolacu este în regulă. Daca vreți să vă spun ce cred despre el… Ciolacu este acum aliniat. Îl privesc în comparație cu Dragnea, tot de la PSD.

Gândiți-vă ce ar fi însemnat să fie acum Dragnea, în locul lui Ciolacu. Singura șansă de supraviețuire a României este relația cu UE și cu NATO”, a declarat CTP, la Recorder Talks.

Citeşte şi: CTP despre fraţii Tate: Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România?

„Şoşoacă și Simion sunt în stare de orice. Am văzut o fotogafie în care erau amândoi. Eu, fiind cinefil, gândul m-a dus la filmul “Godzilla versus King Kong”. Godzilla o să-l înghită pe King Kong. Godzilla mușcă, are fălcile alea enorme, mușcă acum din King Kong.

Citeşte şi: CTP: Sf. Ioan Botezătorul se hrănea cu miere sălbatică şi lăcuste

Godzilla joacă mai bine decât King Kong, are mai mult tupeu, are o voce mai puternică. Noi trebuie să privim lucrurile în suma lor, suma Godzilla plus King Kong, asta este periculos.

Este o masă de votanți care se poate duce de la unul la altul, dar ei tot acolo rămân, răul e la fel de mare”, a continuat CTP, conform AK24.

Unul dintre cele mai recente sondaje de opinie, realizat de institutul lui Marius Pieleanu, cotează AUR cu 19%, în timp ce partidul Dianei Şoşoacă ar fi trecut de pragul de 5%.

Share