FOTBAL – DINAMO: Huliganii care isi bat joc de munca altora

Share

Acestia, cei din imaginile de mai sus, sunt huliganii care se cred suporteri de fotbal. Ei distrug munca altora, fraierii care alearga ca disperatii pe teren, precum si investitia altora, fraierii care baga bani in fotbal. Da, fraierii care au bagat astfel bani in clubul din Soseaua Stefan cel Mare nu au stiut deloc sa aleaga un antrenor adevarat.

Aceasta este a doua patanie, faptuita tot de acelasi Giovani Becali, dupa ducerea lui Esteban Vigo. Trecand peste aceste lucruri, repet: semne erau destule. Aceiasi suporteri dinamovisti s-au dat in stamba si prin Bulgaria, si prin Ungaria, la meciul Nationalei, umbrind o sarbatoare sportiva fait-play dedicata memoriei lui Marian Cozma.

Ultrasii dinamovisti nu sunt singurii oameni cu grave probleme de comportament pe stadioane de la noi. Factiuni violente exista si la alte echipe. Daca vine Piturca la U Craiova, tribunele din Banie s-ar putea transforma in Pampas, avand in vedere cat de slab antrenor este acesta si cat de iute este sangele oltenilor.

Ultrasii stelisti sunt si ei huligani de nadejde ai patriei noastre socialiste. Nu sunt convins ca exact aceiasi oameni sunt cei care il contesta pe Gigi Becali, ci cred mai curand ca acesta se prevaleaza de o astfel de suprapunere. Cunosc destui stelisti, oameni de calitate foarte buna, care s-au saturat de mult de Primul Dintre Ciobani.

Exista posibilitatea ca mai curand decat credem si ultrasii stelisti sa faca din nou mari probleme acestei echipe. Nu voi uita sa pomenesc despre galeria echipei mele preferate, Rapid. Aceasta nu se manifesta atat de violent, dar i-am auzit de foarte multe ori scandand lucruri urate, care ii descalifica si care nu au nici o legatura cu iubirea alb-visinie.

Share