home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI: Au dispărut blogurile de pe cotidianul.ro (Ionut Iamandi)

STAREA PRESEI: Au dispărut blogurile de pe cotidianul.ro (Ionut Iamandi)

Share

poate nu l-am mai accesat de ceva zile, dar constat că siteul cotidianul nu mai are niciun blog. ca şi în cazul oamenilor, unele bloguri au fost concediate, altele au plecat singure…

NOTA: Da, aseara, cand m-am uitat, erau. Acum nu mai sunt. Dupa ce au fost trimise tot mai in josul paginii, in dreapta, acum blogurile au fost (exact asa cum spune Ionut) concediate si ele.

Lucrul se vede clar pe site-ul “Cotidianul”, unde acum pe coloana din dreapta, sub bannere, apare foarte multa albitura, exact cat inaltimea spatiului alocat anterior blogurilor. Nea Cornele, nea Cornele… Nu te-a invatat Cristoiu nici asta: spatiul tipografic este pretios si albitura (si pe print, si in virtual, ca si blank-ul pe post, este o greseala de neiertat)

UPDATE: Blogul lui Pavel Lucescu exista in continuare pe site-ul “Cotidianul”. El poate fi gasit dand cautare in Google. Daca dai insa cautare pe Coti, nu. Ca si blogul lui Alin Fumurescu, de exemplu. Cum s-ar spune, acestea sunt ascunse la vedere. Tag-urile de gasire au fost scoase. In acest timp insa blogul lui Biju, de exemplu, este pe Catavencu de mai mult timp.

Share