FOLLOW-UP FOTBAL – NATIONALA: Vom vedea o cu totul alta mentalitate

Share

SURSA FOTO: 1235.ro

Răzvan Lucescu surprinde pe zi ce trece, confirmînd faptul că a adus un suflu nou echipei naţionale, anunta GSP.

Astăzi, după mult timp, «tricolorii» nu au mai efectuat clasica «încălzire» dinaintea meciurilor la biliard sau printr-un parc, ci chiar pe terenul de antrenament.

La ora 11:00, Răzvan Lucescu i-a scos pe fotbaliştii săi la o mişcare ce a durat 60 de minute, după care s-a mers la odihnă.

Este exact asa cum anticipam. Marturisesc ca am pus mai intai titlul de mai sus, apoi am cautat echipa probabila pe site-ul GSP si am dat peste stirea pe care am preluat-o mai sus, care imi confirma previziunile. Imi face placere (dar pentru dragostea de fotbal, nu pentru satisfactia mea personala) sa constat ca am avut dreptate.

Vom vedea pe teren, in aceasta seara, o cu totul alta Nationala. Voi continua acum dand echipa probabila prefigurata de GSP:
Coman – Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raţ – Mara, I. Apostol, Ghioane, Cr. Tănase – Dănciulescu, Marica.

Am indoieli in privinta felului in care se vor intelege pe fundul terenului doi jucatori care, in ultimul an si mai bine, au jucat la mijlocul terenului: Chivu si Radoi, chiar daca amandoi, dupa parerea mea, dau randament maxim pe posturile pe care i-a pus acum Razvan.

Nu stiu cat de bine se vor intelege intre ei cei patru mijlocasi, care probabil ca nu au jucat impreuna niciodata. Am indoielile mele asupra felului in care se va manifesta Iulian Apostol, metodistul cu sclipiri de la Unirea Urziceni, in fata apararii, dar cred ca in meciul cu Lituania el poate sa aiba ocazia sa arate ce stie si relaxrea a-si repare si eventualele erori.

Cred ca in cursul reprizei a doua pe teren vor aparea Costin Lazar, Florin Costea si Marius Niculae si ma bucur ca echipa vazuta de mine acum cateva zile seamana, cu doua exceptii, cu aceea pusa pe teren de catre Razvan.

Cred ca vom vedea o Nationala arici pe teren, agresiva pe adversar fara minge, pe tot terenul si taioasa si extrem de rapida, foarte ofensiva, atunci cand va avea posesia mingii. Voi reveni cu live commentary la ora meciului.

Share