home STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Demisii în lanţ la România TV. Cine sunt ultimii care au plecat

Demisii în lanţ la România TV. Cine sunt ultimii care au plecat

Share

De când Sebastian Ghiţă este liber cu laţ prin Belgrad, adică eliberat sub control judiciar şi cu domiciliu forţat, demisii în lanţ au loc la România TV. Totul, pe fondul problemelor financiare de la RTV.

Antena 3 şi RTV au rămas fără vreo 80 de reclame fiecare

Când se goleşte stupul de miere, urşii nu mai dau târcoale. La RTV nu mai sunt bani, iar stresul este cât casa, aşa cum a fost întotdeauna. Nu mai rentează şi să faci foamea, şi să mănânci rahat. Aşa că oamenii îşi fac exitul.

Demisii în serie. Iulia Nagy şi Florin Badea fug spre presa mai onorabilă

Plecările unor jurnalişti precum Corina Drăgotescu, Iulia Nagy, Florin Badea şi Geanina Lungu au atras atenţia. Cătălin Popa, directorul editorial al postului, a anunțat că și-a luat concediu două luni. Până pe 20 august.

Iulia Nagy și Florin Badea prezentau știri pe tronsonul de dimineață. Corina Drăgotescu și Geanina Lungu, scrie Paginademedia.ro. Iulia Nagy a anunțat că va trece în radio, ca reporter de ştiri la Europa FM.

Florin Badea, co-prezentator la matinal, a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot dimineață, de săptămâna viitoare.

Demisii. Drăgoteasca a spus pa

Și Corina Drăgotescu a anunțat luna aceasta, pe pagina de Facebook, că încheie colaborarea cu România TV.

Le multumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realitatii pana acum, la Noaptea Mintii #mia.

, a scris Drăgotescu pe pagina sa.

Una peste alta a fost cea mai interesanta perioada din viata mea profesionala. Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim.

, a continuat jurnalista.

Geanina Lungu a demisionat

Geanina Lungu, prezentatoare de știri de la lansarea postului, și-a anunțat demisia săptămâna trecută.

Sunt momente in viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Intr-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

Nu pot sa plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere in mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele.

Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulțumesc RomaniaTv, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!.

, a scris ea pe pagina personală de Facebook.

Share