MediaSind este reprezentativă în Televiziunea Română

Share

Timp de 4 ani drepturile tuturor angajaților din Societatea Română de Televiziune vor fi negociate și reprezentate de către MediaSind TVR.

MediaSind, reprezentativă în TVR

Victorie importantă pentru angajații celei mai mari instituții de presă din România – Societatea Română de Televiziune: după 4 ani de războaie, conflicte cu sindicatele galbene și cu unii șefi abuzivi, iată că Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind a reușit să obțină în instanță calitatea de partener social și de organizație reprezentativă în SRTV.

Judecătoria sectorului 1 București a admis pe 5 iulie 2023 cererea SRJ MediaSind depusă în data de 19 ianuarie 2023 pentru constatarea reprezentativității organizației în Televiziunea Română. (amănunte aici: https://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000989897&id_inst=299)

Citeşte şi: 

Practic, timp de 4 ani, organizația noastră va reprezenta atât interesele celor peste 1000 de membri afiliați din sediul central – MediaSind  TVR București și din studiorile teritoriale membri ai MediaSind TVR Craiova, MediaSind TVR Tg Mureș, MediaSind TVR Iași,
MediaSind TVR Timișoara și MediaSind TVR Cluj, dar și drepturile tuturor angajaților SRTV prin negocierea Contractului Colectiv de Muncă!

Până în prezent cea mai mare organizație a lucrătorilor din mass-media – Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind – deține reprezentativitatea și la nivelul Agenției Naționale de Presă AGERPRES unde a negociat prin filiala MediaSind AGERPRES Contractul Colectiv de
Muncă, precum și filiale în Societatea Română de Televiziune – MediaSind TVR, în Societatea Română de Radiodifuziune – MediaSind Radio România și   MediaSind  Freelanceri cu mai multe structuri teritoriale.

Citeşte şi: 

Vă așteptăm să vă alăturați familiei MediaSind, Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind, Confederației CNSLR-Frăția, Federației Europene a Jurnaliștilor și Federației Internaționale a Jurnaliștilor pentru că

Împreună suntem mai puternici!
Departament Comunicare MediaSind TVR
București, 6 iulie 2023

Share