La Antena 3, Robert Negoiţă e erou. Banu’ face diferenţa!

Share

Primarul Robert Negoiță este prezentat ca un adevărat erou, la Antena 3, după ce Primăria Sector 3 a pompat milioane de lei, în postul controlat de Dan Voiculescu.

Toate atacurile sale la adresa lui Nicușor Dan, primarul Capitalei, sunt intens mediatizate. Actualul edil-șef al Bucureștiului este atacat constant, fiind mediatizat în știri cu titluri as follows:

La Antena 3, Robert Negoiţă e erou

„Sondaj dezastruos pentru Nicuşor Dan” sau „Nicușor Dan a fost certat de un bucureștean supărat: «Să ne dea apă caldă»”.

Primăria Sectorului 3 își cumpără cel puțin din anul 2019 spațiu de promovare la Antena 3. Doar în acest an, a existat cert un acord de un milion de lei între primăria lui Negoiță și postul lui Dan Voiculescu, încheiat printr-un intermediar.

În anul 2022, presa a descoperit un contract de peste 350.000 de lei. În anii 2019 și 2020, Antena 3 a beneficiat de 2,1 milioane de lei.

Citeşte şi: Robert Negoiţă pune pavele noi în locul celor vechi

Probă de propagandă pro-Negoiță, anti-Nicușor Dan, la entităţile controlate de Dan Voiculescu:

„Ce smulge Nicuşor Dan, Robert Negoiţă replantează a doua zi. Primarul Sectorului 3 are planuri mari: «Vă invit să gustaţi fructe de kumquat»” – ObservatorNews.

„Elevii de top din Sectorul 3 au fost premiați pentru rezultatele excelente” – Antena 3

„Primarul Robert Negoiță, apel către primarul Capitalei Nicușor Dan: «Să se trezească și să acționeze!»” – Antena 3

Citeşte şi: CAB a dispus sechestru pe averea lui Robert Negoiţă

„Premieră în București: Blocurile din Sectorul 3 vor avea panouri fotovoltaice și pompe de căldură” știre difuzată de două ori, la 16 decembrie 2022 și la 30 ianuarie 2023, la Antena 3, fără a fi marcată ca fiind publicitară.

„Grădiniţă nouă, inaugurată în Sectorul 3 din Bucureşti” – știre difuzată de două ori în vara lui 2022, fără a fi marcată ca publicitate. În iunie 2022, Antena 3 anunța, conform defapt.ro: „Robert Negoiţă anunţă ce grădiniţe de vară vor fi deschise în sectorul 3”.

„Terenuri de sport gratuite, amenajate în sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă: «Ne gândim la un sistem informatic pentru programare»” – Antena 3, iulie 2022.

Share