VIDEO După război, Gabriela Firea: Liviu Dragnea m-a ameninţat cu moartea!

Share

După război, dar mult, mult după război, Gabriela Firea se arată şi se dă eroina neamului în drezina bairamului.

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, a spus Kanal D că a fost amenințată cu moartea de fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

„V-a amenințat Dragnea cu moartea?”, a fost întrebată Firea. Firea a confirmat: „M-a amenințat”.

Firea l-a susținut puternic pe Liviu Dragnea, până în toamna anului 2018. Firea l-a ajutat pe Dragnea să organizeze celebrul miting al cămășilor albe, din Piața Victoriei, de pe 9 iulie 2018.

La acesta, au fost aduși cu autocarele peste 100.000 de pesediști, din toată țara. Firea a atacat atunci Justiția, alături de Dragnea, care i-a catalogat drept șobolani pe magistrați.

Ulterior, după ce a intrat în conflict cu Dragnea, Firea a susținut că acesta a dat ordin să fie urmărită îndeaproape.

„Vreau să vă spun că inclusiv ieri am fost cu soțul și copiii cei mici la un loc de joacă și, când am plecat de acasă, aveam o mașînă pe urma noastră. Pe urmă soțul a încercat să schimbe direcția, ne-a preluat o altă mașină și tot așa…

Și eu – și spre birou, și alte locații – și soțul, și copiii suntem pur și simplu supravegheați, dar credeți-mă că nu știu dacă trebuie neapărat să îmi pese, pentru simplul motiv că nu am de ce să mă ascund și nu am nici o întâlnire de care să mă rușinez și nici nu vorbesc sau fac ceva ilegal, imoral”, spunea Firea, în septembrie 2018.

Share