TVR i-a anulat lui Cristache emisiunea de propagandă PSD, cu Ciolacu

Share

TVR i-a anulat o nouă emisiune propagandistului PSD Ionuţ Cristache, după ce acesta se pregătea să o comită din nou, cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9, de la TVR, acuză conducerea postului de cenzură, după ce emisiunea de astăzi i-a fost anulată.

El anunțase că îl va avea invitat în emisiune pe președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Tocmai am fost anunțați de conducerea TVR, mai exact de Eduard Dârvariu că emisiunea #Romania9 de azi, ca și cea de ieri, este scoasă de pe post și înlocuită cu o ediție specială! Asta în condițiile în care invitatul zilei era cunoscut, era de interes public ca vocea celui mai mare partid din opoziție să se audă la Televiziunea Publică, în contextul crizei actuale!

Așa înțelege conducerea Televiziunii Publice libertatea presei!”, s-a plâns Cristache, pe Facebook.

Realizatorul emisiunii România 9, Ionuț Cristache, a pierdut procesul cu TVR, prin care cerea ca emisiunea sa să fie mutată înapoi, în prime time, de la ora 21.00. Decizia este definitivă.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul la plata către intimată a sumei de 2.000 lei cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefă”, este mînuta tribunalului.

Share