PSD, moţiune de cenzură: “Stop sărăciei, scumpirii şi penalilor1”

Share

Textul moţiunii de cenzură date publicităţii recent, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, abundă de aberaţii. Social-democraţii parcă vorbesc despre ei înşişi.

citeşte online textul moţiunii de cenzură a PSD
download textul moţiunii de cenzură PSD (format PDF)

Redăm mai jos câteva fragmente revoltătoare, care demonstrează cu prisosinţă că strategii şi liderii PSD sunt total desprinşi de realitatea politică şi nici nu au măcar bunul simţ să nu mai vorbească despre funie în casa spânzuratului.

Un exerciţiu retoric, o colecţie de minciuni sfruntate, în contextul în care PSD, dacă îşi propunea pe bune, chiar avea ce să critice. De notat faptul că nu este nici o legătură între ultimele evoluţii politice şi textul moţiunii. Această compunere penibilă a fost scrisă de mult şi scoasă de la sertar oportunist.

În vreme ce traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere! În disperarea de a acapara toate resursele statului pentru firmele lor de partid, au abandonat total România și pe români.

În plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, Guvernul nu a găsit altă soluție decât înghețarea pensiilor, alocațiilor și a salariilor.

Datoria publică crește cu 1.700 de euro pe secundă. Fiecare român devine mai dator la finalul acestui an cu 2.300 de euro. România riscă să deraieze economic, în condițiile în care creșterea datoriei publice este aproape dublă față de creșterea Produsului Intern Brut.

Agricultorii țării au fost umiliți. În loc să ajungă pe mesele românilor, munca lor e vândută pe nimic în străinătate!

Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR a ratat toate țintele asumate în Sănătate!

Deși nici nu a început anul școlar, Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR a făcut deja planurile de închiderea școlilor! “România Educată” a lui Iohannis este România haosului, improvizației și închiderii școlilor!

Culmea cinismului este că fostul deținut Cîțu reprezintă azi, în mod aberant, tocmai Coaliția celor care au promis pentru a accede la putere – uitând apoi să și voteze ! –Legea “fără penali în funcții publice”.

Share