home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Turcescu: Banciu a ajuns la B1 TV datorită mie

Turcescu: Banciu a ajuns la B1 TV datorită mie

Share

Robert Turcescu l-a mitraliat puternic pe contul său de Facebook pe Radu Banciu, după ce acesta s-a apucat să-i dea lecţii de geografie (care este singurul stat din Asia pe care-l înţeapă Ecuatorul).

Turcescu a replicat, recunoscându-şi neştiinţa (cu toate că putea să şmecherească lejer un răspuns, uitându-se pe hartă – Indonezia), apoi a bombardat.

Robert Turcescu a amintit cum i-a tăiat salariul la Sport Total FM lui Banciu, pe când acesta avea 1.500 de dolari (un salariu oricum nesimţit faţă de munca prestată, Radu Banciu spunea acelaşi gen de tâmpenii condimentate şi la SPT FM, ca şi acum, dar mai mult pe sport).

Turcescu a povestit apoi cum, pentru a-i completa acestuia veniturile, când Sorin Oancea căuta un măscărici gen Mircea Badea, care să intre pe palierul orar al Şpagatistului, el l-a recomandat pe Banciu.

Noi l-am criticat ani în şir pe Radu Banciu pentru tâmpeniile pe care le-a spus şi pentru felul în care a jignit ani în şir persoane publice din România (pe Andreea Marin a făcut-o curvă, deşi nu s-a demonstrat nici până azi că ar fi astfel, nici care ar fi utilitatea publică a informaţiei; pe Johnny Răducanu l-a jignit când tocmai murise şi era expus pe catafalc, neînmormântat încă).

Asta e. Robert Turcescu, să te înveţi minte să mai ajuţi oameni care nu merită ajutor. Şi eu am păţit-o.

La BBC, am avut o “colegă” care confunda republicile cu monarhiile şi care a învăţat de la mine să folosească Cool Edit Pro, să ia un interviu şi alte chestii, apoi îmi scuipa tupeuâistă seminţe în cap. Nu dau nume. Deocamdată.

Mai jos, postarea completă a lui Robert Turcescu:

“Inteleg ca Radu Banciu mi-a adresat o intrebare prin intermediul micului ecran. Ceva de genul «care este singura tara din Asia prin care trece Ecuatorul?».
Bai, Banciule, m-ai prins, nu stiu. Dar, uite, eu sint mai generos si iti adresez doua intrebari la care tu sigur stii raspunsurile, sint curios insa daca ai curajul sa le si faci publice:
1. Cine ti-a taiat la jumatate salariul de 1500 de dolari pe care-l incasai la un moment dat la Sport Total FM, motiv pentru care ai ajuns, desigur, sa urasti persoana respectiva desi ti s-a explicat ca era prea mult pentru o statie radio care avea incasari reduse din publicitate?
2. Cine te-a adus la B1 TV in paralel cu Sport Total FM (incercind in felul asta sa-ti completeze gaura facuta in buget) in vremea in care Sorin Oancea cauta ” un nebun ca Badea” pe care sa-l puna sa faca ceva pamflet de la 23.00?
Uite, daca dai raspunsul corect, ajuti oamenii din tara asta sa inteleaga pe deplin sensul expresiei aleia cu «facerea de bine».
Ce zici, te bagi? Hai, fii viteaz!”

Citeşte şi
FEJ condamnă iresponsabilitatea angajatorilor ce forțează jurnaliștii să lucreze din redacții

FEJ condamnă atitudinea unor angajatori din sector care își forțează jurnaliștii să lucreze din sala Read more

Denise Rifai şi-a dat demisia de la Realitatea Plus

Denise Rifai, realizatorul emisiuni "Legile Puterii", din prime time, a anunţat, în cursul acestei zile, Read more

Bogdan Chirieac vrea să cumpere Radio Gold FM

Nici muzica bună nu scapă de Bogdan Chirieac. Acesta, care este unul dintre fondatorii publicației online Read more

Cristina Ţopescu a murit

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată duminică seara, pentru Agerpres, de managerul Serviciului Read more

Adina Anghelescu pleacă de la oficina de propagandă PSD Luju.ro

Adina Anghelescu anunță, într-o postare pe blogul lui Radu Tudor, că a încetat colaborarea cu Read more

IFJ condamnă atacurile forţelor de ordine asupra jurnaliştilor în România

IDJ (International Federation of Journalists) s-a solidarizat cu adiliatul său din România, MediaSind, în condamnarea Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Rareş Bogdan anunţă că soţia şi copilul său au fost agresaţi în stradă, în Bucureşti

Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că soţia şi băiatul său au fost agresaţi de un individ Read more

Andrei Gheorghe, actor, jurnalist, om de radio şi tv, a murit

Andrei Gheorghe, jurnalist de radio şi televiziune, actor, activist civic, a încetat din viaţă. Nu Read more

Ion Cristoiu, adevărul, jurnalismul, propaganda şi politicienii

De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti, Read more

Share