home POLITICA Antena 3 îl calcă pe locuinţe pe Băsescu

Antena 3 îl calcă pe locuinţe pe Băsescu

Share

Antena 3 îl calcă pe locuinţe pe Băsescu

Avem de-a face cu o operaţiune de hârţuire a lui Traian Băsescu: până când va reuşi să stea în imobilul din str. Gogol şi încearcă să stea la Scroviştea.

Este bine să explicăm un lucru simplu: înţelegem dorinţa aleşilor şi foştilor aleşi de a beneficia la marele fix de toate drepturile pe care le au, prin lege, fără excepţie.

Din acest punct de vedere, Traian Băsescu are dreptul legal ca RAAPPS să-i pună la dispoziţie o reşedinţă cu anumite condiţii de securitate îndeplinite, pe care în acest moment imobilul din str. Gogol nu le îndeplineşte (şi din acest punct de vedere cred că Traian Băsescu, sătul de şicanările lui Ponta, face un compromis, pentru că nu ştim cum le va putea îndeplini vreodată).

Dar, atunci când ai unde să stai (locul tău, casa ta, lucrurile tale, grădina ta, copacii tăi ş.a.m.d.), este greu de înţeles pentru mine să-ţi doreşti să te muţi în altă locuinţă, care nu este a ta, pe unde au trecut înainte alţii, au folosit alea-alea, a umblat în picioarele goale altul-naintea ta…

Bun. Dincolo de asta, Traian Băsescu are drepturi, pe care ăştia se străduiesc intenţionat, ostentativ, să nu i le respecte. Apoi, maschează într-o anchetă servită de la A3 şi RTV un fapt normal: că, până la primirea unei locuinţe de protocol, Băsescu s-a mutat în altă locuinţă de protocol.

Probabil ca să o elibereze pe cea în care stătea ca preşedinte, pentru că nu primise alta şi astfel Klaus Iohannis nu putea să se mute acolo. Băsescu  e acolo hărţuit cu nesimţire de Antena 3, care vrea să facă fix la Scroviştea o conferinţă internaţională.

Metodele de hârţuire vor continua, atâta timp cât aceste putreziciuni vor acţiona în România, întreţinând brambureala descrisă mai sus.

Ca să revin: am fost  la Casa Snagov (rar am văzut o chestie mai juvală şi mai de prost gust ca Casa Snagov – cacofonia e premeditată), şi la Vila Dante. Toate aceste clădiri în stil modernist au ceva în comun: parcă sunt nişte hangare.

Ce plăcere să ai să dormi într-un dormitor cât terenul de joc de la Sala Polivalentă? Sau să umbli printr-o cameră de zi care aduce cu un hangar mai mititel de la Romaero? Nu te apucă claustrofobia, aşa?

Greu de priceput. Când te fugăresc ăştia, lasă-i cu raţele fără pene: mută-te la tine-n casă, cu tot cu paza de la SPP şi celelalte elemente de protocol şi anunţă public că, având în vedere bătaia de joc de care te-ai săturat, renunţi la privilegiile acestea în semn de protest.

Ce, trebuie neapărat să stai într-o căsoaie de prost gust, care nici nu e a ta?

Citeşte şi
Dragnea minte şi vorbeşte despre un bătrân bătut de protestatarii anti-PSD

Dragnea a inventat un bătrân despre care a afirmat că ar fi bătut de protestatari. Read more

Viorica Dăncilă are din nou protecție din partea SPP

Premierul Viorica Dăncilă beneficiază din nou de protecție din partea SPP, după ce în ultimul Read more

Curtea Constituţională: Comisia de anchetă a SPP nu este constituţională

Curtea Constituţională a admis, marţi, sesizările PNL şi USR referitoare la înfiinţarea Comisiei parlamentare de Read more

SPP va fi restructurat, anunţă vicepremierul Paul Stănescu, de meserie tractorist

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, la Antena 3, că Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) Read more

Ion Iliescu intră în Liviu Dragnea. Critici pentru scandalul cu SPP

Fostul preşedinte şi lider PSD Ion Iliescu l-a criticat dur pe actualul şef al partidului, Read more

Cabinetul Dragnea Dăncilă nu mai foloseşte serviciile SPP

Cabinetul Dragnea al Vioricăi Dăncilă va renunţa la serviciile SPP..Premierul și miniștrii din cabinetul său Read more

Alex Căutiş a fost agresat la ieşirea din sediul Realitatea TV

Jurnalistul Alexandru Căutiş a fost agresat în această seară, când a ieşit din sediul Realitatea Read more

Revista presei. Ziua Nationala

Aproximativ 1.500 de militari aparţinând ministerelor Apărării Naţionale, Internelor, SRI şi SPP participă, miercuri, la Read more

Coalitia pentru o Romanie Murdara

De cateva zeci de ore, de cand Coalitia pentru o Romanie Murdara a incercat sa Read more

Vlad Filat in pana de curent la Casa Studentilor

In timpul intalnirii premierului basarabean Vlad Filat cu studentii moldoveni din Bucuresti, curentul electric s-a Read more

Share