Taxi revine cu “Despre smerenie”, versiunea extended

Share

După ce a provocat un scandal monstru cu melodia lui “Despre smerenie”, Dan Teodorescu a revenit, retrăgându-l pe Grigore Leşe. Dar nu numai atât…

Liderul trupei Taxi l-a retras pe Grigore Leşe, după acesta, dovedind forţa de caracter şi verticalitatea extraordinară pe care i-o cunoşteam, s-a lepădat de prezenţa în clip, afirmând că Dan Teodorescu l-a dezinformat, neprezentându-i întreg contextul.

Contextul creat a fost umflat de propagandiştii BOR, care au afirmat că ăia care au lansat piesa liderului Taxi, în frunte cu acesta, cei care au apărut cu el în clip, cei care susţin această melodie şi demersul ei sunt toţi contra construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

În realitate, era vorba despre o piesă despre smerenie. Şi despre cumpătare. Şi despre lăcomia recunoscută a clerului BOR, care, în frunte cu CEO-ul acesteia, Daniel Ciobotea, s-au simţit atacaţi de melodia liderului trupei Taxi.

Una peste alta, Dan Teodorescu, dotat cu gingăşia corozivă tipică, l-a expulzat din clip pe Grigore Leşe şi a adus în loc în acesta pe mulţi alţii. Dacă veţi viziona clipul, veţi vedea cine.

Share