Tăriceanu delirează. “Sunt singurul opozant al lui Iohannis!”

Share

În perioada următoare, de câte ori va apărea în prim-plan Călin Popescu Tăriceanu, vom avea parte şi de astfel de momente penibile.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că dosarul de luare de mită pe care i l-a deschis DNA reprezintă o „dorință de răzbunare a președintelui Iohannis”.
Tăriceanu susține că ar fi rămas singurul opozant al lui Klaus Iohannis.
„Interpretez această redeschidere a dosarului ca o dorință de răzbunare a președintelui Iohannis și de înlăturare totală de pe scena politică românească a singurului opozant pe care domnia sa îl are.
Mandatul al doilea al lui Klaus Iohannis începe să semene din ce în ce mai mult cu al doilea mandat al lui Traian Băsescu, dominat de abuzurile pe care le știm cu toții. Este clar că președintele Iohannis merge pe același drum de politizare a justiției, de înlăturare prin intermediul procurorilor DNA a opozanților, dorindu-și cu ardoare să fie singurul dictator dintr-o țară europeană în secolul XXI.
Nu mă împotrivesc procesului de justiție și nu aș avea cum, dar nici nu pot să fiu, prin tăcere, complicele revenirii justiției în câmpul ‘tactic’ și politic. Așa că, până când un judecător din România va hotărî definitiv și irevocabil că sunt vinovat de vreo faptă penală, o să mă lupt în continuare cu toți cei care vor să repună pe picioare sistemul nășit de Băsescu”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.
Direcția Națională Anticorupție cere Parchetului General sesizarea președintelui Klaus Iohannis, pentru începerea urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu-Tăriceanu, pentru luare de mită, pe vremea când acesta ocupa funcția de prim-ministru.
Share