Firea despre Nicuşor Dan: “Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează!”

Share

Fostul primar general Gabriela Firea (PSD) se comportă de parcă ar dori să meargă până în pânzele albe cu naraţiunea electorală, care acum nu mai are nici un rost.

Gabriela Firea a postat un mesaj furios pe Facebook, după ce Nicușor Dan a anunțat că Primăria Capitalei s-a retras din toate procesele cu jurnaliști și ONG-urile, în care a fost târâtă de fosta primăriță PSD.
„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și căldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate… are treabă cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolările! În interes personal!
Plângerile formulate de Direcția juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici.
Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informații false despre Primăria Capitalei. Am dorit ca în instanță să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii.
Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui.
Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casă pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevăr”, a scris Firea, pe Facebook.
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni că renunţă la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea, împotriva mai multor jurnaliști și reprezentamti ai unor ONG-uri. Printre aceștia se află Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurențiu Sîrbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Știrbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Firea a implicat Primăria Capitalei în aceste litigii, în care ea era criticată.
Share