Soția lui Nicușor Halici, deputat PSD, violentă. A agresat ofiţerul stării civile

Share

Pe măsură ce PSD pierde teren, Nicuşor Halici, deputat PSD, ca şi apropiaţii lui, devine nervos. S-a văzut aceasta şi la televizor.

Informația a apărut joi după-amiază (n.r. – 18 februarie 2021), în mediul online local, iar incidentul din sediul Primăriei Păulești a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Prin numărul de urgență 112, Popa Ana Maria, ofițer de Stare Civilă La Primăriei Păulești, a sunat joi, 18 februarie 2021, în jurul orelor 16:00, sesizând faptul ar fi fost agresată fizic de către o colegă chiar în sediul Primăriei unde lucrează amândouă, informează Ziarul de Vrancea.

Persoana acuzată este Adriana Halici, secretarul comunei Păulești, detașat de la Consiliul Județean Vrancea. Adriana Halici este soția președintelui interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici. Poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați de către o femeie de 28 de ani, din comuna Păulești, cu privire la faptul că a fost agresată fizic și verbal de către o altă femeie, în vârstă de 39 de ani.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a constatat faptul că între cele două persoane ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelanta ar fi fost agresată fizic și verbal de către o femeie în vârstă de 39 de ani.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, după ce în mediul online local ,s-a aflat despre incidentul petrecut joi după-amiază, la sediul Primăriei Păulești.

Ce s-a întâmplat explică Adevărul:

“Joi, 18 februarie, a fost ziua de naştere a primarului comunei, Dănuţ Soare, care a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie a organizat o mică sindrofie, chiar în incinta instituţiei pe care o conduce. Se pare că acest lucru a deranjat-o pe funcţionara de la Starea Civilă, care a ales să filmeze cu telefonul mobil cum se distrau angajaţii, dar mai ales că nu se respectă regulile din pandemie.”

 

Share