Serviciile de inchiriat masini – intre prezent si viitor

Share

Inchirierea unei masini nu este un lucru comun la noi in tara. Acest tip de serviciu a inceput sa se dezvolte in ultimii ani si inca nu s-a extins cat sa auda toata lumea de el. Desi inca nepopulara in Romania, ideea de inchiriere masini ne este cunoscuta fie din calatoriile noastre in afara, fie din filme. In ultimii ani a inceput sa se dezvolte tot mai mult si la noi, iar de aceea astazi ne putem bucura de servicii de masini de inchiriat Timisoara.

Suntem obisnuiti ca la noi in tara anumite idei si servicii sa ajunga mai greu si, de asemenea, sa castige nu foarte usor increderea oamenilor. Cu toate acestea, putem spune cu incredere ca inchirierile de masini vor deveni tot mai populare si vor ajuta in timp tot mai multi oameni. In viitor vor ajunge mai comune serviciile de masini de inchiriat Timisoara decat cele de cumparat un autoturism.

 

Inchirierea unei masini

Desi nu gasim aceasta idee extinsa pe tot teritoriul tarii, Romania se bucura de diverse firme ce ofera masini spre inchiriere. Acestea au luat nastere in marile orase si, cu timpul, vor incerca sa se extinda si in imprejurimi. Daca, de exemplu, cautam masini de inchiriat Timisoara, pe acestea le vom gasi in zona aeroportului. Oamenii sunt obisnuiti sa isi poata inchiria o masina spre oras in momentul in care aterizeaza dintr-o calatorie sau chiar daca vin sa ne viziteze tara. Acesta este motivul pentru care aceste servicii au fost pozitionate astfel.

Daca luam in calcul Bucurestiul, insa, inchirierea unei masini este la fel de usoara ca inchirierea unei trotinete, iar masinile pot fi gasite cu usurinta pe strada, locatia acestora fiind indicata de o aplicatie mobila, aplicatie cu ajutorul careia se face si inchirierea.

 

Cum si de unde?

Inchirierea unei masini se poate face in diverse moduri, insa in urmatoarele randuri le vom prezenta pe cele mai populare, atat la noi cat si in strainatate. Vom avea de ales dintre doua modalitati:

Inchirierea printr-o firma – inchirierile printr-o firma specializata presupun incheierea unui contract si respectarea unor reguli impuse de firma respectiva. In general, in acest caz ridicarea masinii si parasirea acesteia se poate face in anumite puncte fixe, stabilite de firma. In cazul in care se doreste lasarea masinii intr-un loc neacoperit de firma, se va percepe o taxa suplimentara.

Inchirierea de pe strada, cu ajutorul unei aplicatii – acest tip de inchiriere este foarte popular in randul tinerilor. Toti au la indemana telefonul mobil si aplicatia corespunzatoare de inchiriere. Deschiderea aplicatiei va indica locatiile la care se afla masinile ce pot fi inchiriate. In momentul in care nu mai folosim masina o putem lasa oriunde dorim, locatia acesteia fiind in continuare indicata de aplicatie.

 

Ce tipuri de servicii de inchiriat masini avem in Romania?

In Romania intalnim ambele servicii de inchirieri masini prezentate anterior. Daca va doriti sa faceti inchirierea printr-o firma, va recomandam inchirieri masini Caroutis. Pe acestia ii puteti gasi pe caroutis.com, site care va prezinta modul in care se poate face inchirierea, precum si regulile ce trebuie respectate.

Tot pe acest site veti gasi si tipurile de masini puse spre inchiriere, precum si pretul de inchiriere pe zi al acestora. Intra si vezi cum iti poti inchiria si tu o masina. E atat de simplu!

 

 

Share