Robert Negoiţă atât poate. A plantat palmieri la Hala Laminor

Share

Robert Negoiță s-a trezit devreme, sâmbătă dimineață, şi-a băut cafeaua făcută din praf de pavele și a mers să planteze palmieri.

Unde? În parcul de plante exotice de la Hala Laminor, desigur, ce vă imaginaţi? „Spor la treabă să avem!”

Robert Negoiţă atât poate. A plantat palmieri

Robert Negoiță are două mari pasiuni pe care le arată prin lucrările sale atât cetățenilor din Sectorul 3, cât și a celor din celelalte sectoare ale Capitalei, anume: pavele și palmieri.

Astăzi s-a ocupat de cea de-a doua pasiune a sa și a mers să-și planteze arborii preferați în parcul de plante exotice de la Hala Laminor. (Da, chiar amenajează un parc cu plante exotice).

Citeşte şi: Robert Negoiţă scânceşte că Gabriela Firea nu-l bagă-n seamă

A chemat un autoturism special, care a livrat palmierii, și-a așteptat echipele și s-a pus pe treabă. A contribuit chiar și el la săparea gropilor în care urmau să fie plantați arborii, conform B365.

Ulterior, după ce și-a terminat treaba, i-a anunțat și pe cetățenii din Sectorul 3 despre lucrare, pe pagina sa de Facebook. Ba chiar a făcut și o mică glumă:

Citeşte şi: Ce dubioşi îl gardează pe Robert Negoiţă

“Cine se trezește sâmbăta de dimineață…palmieri plantează. Eh, mai glumim și noi, dar dincolo de asta chiar am început să amenajăm parcul de plante exotice de la Hala Laminor.

Complicat și provocator, dar alături de colegii mei o scoatem la capăt, iar rezultatul va fi, sunt convins, de excepție. Spor la treabă să avem!” Noi îi dorim să planteze palmieri şi să pună pavele la Penitenciarul Rahova.

Share