Robert Negoiţă scânceşte că Gabriela Firea nu-l bagă-n seamă

Share

Robert Negoiță spune că nașa sa, Gabriela Firea, l-a ignorat când s-au întâlnit la o nuntă: „Pur și simplu nu m-a salutat”. Firea invocă Codul bunelor maniere.

La oamenii de calitate, astfel de lucruri se rezolvă în intimitatea relaţiilor familiale. La pesedişti, ele sunt subiect de panaramă cu artificii, în public.

Robert Negoiţă scânceşte că Gabriela Firea nu-l bagă-n seamă

Robert Negoiță a fost întrebat care mai este relația sa cu Gabriela Firea, iar primarul Sectorului 3 a relatat un episod petrecut în urmă cu câteva luni, când cei doi s-ar fi întâlnit la o nuntă.

„Cred că s-a întâmplat acum vreo 4-5 luni de zile, mult înainte de scandal (scandalul privind azilele groazei – n.r.). Eram la o nuntă. Viața asta face să avem și prieteni comuni.

Pur și simplu, eram la o nuntă, la o masă alăturată, unde erau și Gabi Firea și Florin Pandele. I-am văzut și normal că m-am ridicat și m-am dus să-i salut.

Pur și simplu nu m-a salutat, s-a întors, așa, a văzut că sunt eu și nu m-a băgat în seamă. Asta e Gabi Firea.
I-am zis lui Florin:

Citeşte şi: Robert Negoiţă, datorie la Fisc de peste 50 de milioane de euro

„Măi, ziceți-mi care e ideea, că eu nu vin să vă siluiesc, nu vreți să vă salut, nu vă salut, nu mă rog de nimeni”. Și mi-a zis: „Robert, îmi cer scuze.. Gabi mi-a cerut să nu te salut”. Asta e relația, asta definește relația Robert Negoiță – Gabi Firea”, a declarat Robert Negoiță.

Gabriela Firea neagă însă și admite doar că nu s-au pupat, conform HotNews.

„Mai multe familii de la acea cununie sunt martore că l-am salutat pe Robert și eu, și Florin, am ciocnit și paharul de șampanie. Nu m-am ridicat să ne pupăm, e adevărat.

Codul bunelor maniere precizează clar că o femeie și un domn mai în vârstă nu se ridică în picioare, de la masă, pentru a salută un bărbat, respectiv un domn mai tânăr.

Citeşte şi: VIDEO Firea, blagoslovită la Parchet, de Marian Ceauşescu. “Mai mangliţi cum mangleaţi înainte?”

Eu normal că sunt îndreptățită să fiu supărată pentru trădarea de acum trei ani”, a transmis Gabriela Firea. Cândva în relații excelente, Gabriela Firea și finul său, Robert Negoiță, au ajuns să se acuze reciproc de trădare, în timpul alegerilor locale din anul 2020.

Fostul primar general al Capitalei a susținut atunci că a pierdut un nou mandat la Primăria Capitalei, din cauza trădării lui Robert Negoiță.

Robert Negoiță s-a apărat la acea vreme susținând că Gabriela Firea este propriul său inamic și „victima propriei dorinţe de mărire”, fiind „terorizată de paranoia”, că el şi-ar fi dorit să „atace ulterior fotoliul de primar general”.

Share