VIDEO Diana Şoşoacă apare într-un clip, pe o motocicletă a Poliţiei

Share

VIDEO Diana Şoşoacă apare într-un clip, pe o motocicletă a Poliţiei care reuşeşte să o ţină, eroic, fără ca roţile chinuite ale acesteia să se spargă.

Poliţia Română a început verificări, după ce Diana Şoşoacă a postat pe reţelele de socializare un clip, în care se urcă pe o motocicletă a Poliţiei, purtând o cască de poliţist.

VIDEO Diana Şoşoacă apare într-un clip, pe o motocicletă a Poliţiei

De asemenea, senatoarea s-a fotografiat şi cu un agent de poliţie, îmbrăcat în uniformă, verificările vizând posibila încălcare a Statutului Poliţistului.

”ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA POLIŢIA ROMÂNĂ! MULŢUMIM POLIŢIEI ROMÂNE!30.05.2024”, a scris, joi, pe Facebook, Diana Şoşoacă, alături de o fotografie în care ea apare îmbrăcată în haine militare şi este alături de doi bărbaţi, unul dintre ei îmbrăcat în uniformă de poliţist.

De asemenea, Şoşoacă a postat un clip video în care apare punându-şi o cască de poliţist şi urcându-se pe o motocicletă a Poliţiei Române.

”Vine, vine cu amazoanele, hai la Revoluţie! Vine, vine, cu amazoanele, vine Şoşoacă. Vine Şoşoaca să distrugă cloaca”, sunt versurile melodiei care însoţeşte imaginile.

Citeşte şi: BEC a respins candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei

Poliţia Română a reacţionat, precizând că se fac verificări.

”Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice.

Citeşte şi: E război în familia Şoşoacă. Silvestru, acuzat de infidelitate

De asemenea, conducerea a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului.

Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, au transmis oficialii IGPR, conform News.ro.

Share