home SPORT Piţurcă îşi negociază demisia. Miza este financiară

Piţurcă îşi negociază demisia. Miza este financiară

Share

piturcaSurse ProSport indică faptul că selecţionerul Victor Piţurcă a inceput negocierile cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal pentru rezilierea contractului.

Piţurcă avea dreptul la despăgubiri de 600.000 de euro în cazul în care era dat afară, dar este tentat să plece pentru o sumă mult mai mică. Se pare că selecţionerul ar putea să renunţe la scaun în schimbul unor compensaţii de aproximativ 300.000 de euro.

Piţurcă s-a întâlnit cu Mircea Sandu

Tehnicianul a mărturisit unor apropiaţi că s-a întâlnit ieri cu Mircea Sandu pentru a ajunge la o inţelegere. În acest moment, favoriţi pentru înlocuirea lui Piţurcă sunt Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu şi Gheorghe Hagi, sustine ProSport.

A, gata! M-am lămurit: l-au băgat la întristare, mititica şi răcoare pe Jiji ca să nu poată negocia pentru ca Olăroiu sa fie adus la Naţională! Şi este clar ca e vorba despre sustinatorii lui Răzvan Lucescu, ca să poata sa danseze Hagi cu Elena Gheorghe la Moscova.

Cam asa vad si eu ca gandesc cu glas tare, pe unele posturi de televiziune, ai nostri ca brazii. Dar sa trecem peste asta. Oricum, daca ajunge Olăroiu antrenorul Naţionalei, am cazut din lac in put si intru in greva fotbalului la Piata Universitatii.

Share