Paul Stănescu: „România are nevoie de o guvernare PSD”

Share

Paul Stănescu, supranumit Paulică Tractoristu’, membru PSD de seamă, a decis să vorbească în public. Rezultatul e năucitor.

Secretarul general al PSD, baronul Paul Stănescu, le cere parlamentarilor din coaliția de guvernare să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD. „România are nevoie de o altă guvernare, care să reflecte cu adevărat preferințele cetățenilor”, susține Stănescu.
„Nu toți parlamentarii coaliției majoritare sunt la ordinele lui Orban și Barna. Nu toți sunt atât de cinici încât să privească în ochii celor care i-au votat și să-i anunțe că le-au tăiat toate veniturile. Moțiunea de cenzură va avea o susținere publică importantă.
Sondajele ne arată că românii au din ce în ce mai puțînă încredere în acest guvern. România are nevoie de o altă guvernare, care să reflecte cu adevărat preferințele cetățenilor. Nu cred că există vreun motiv serios pentru că Florin Cîţu să mai fie susținut în funcția de premier.
Pentru ce l-ar mai vrea românii în continuare? Să-și bată joc în continuare de copii și pensionari? Să amâne la nesfârșit creșterea alocațiilor, a pensiilor, a salariilor? Să îngroape definitiv campania națională de vaccinare?
Să ascundă morții din pandemie, furturile și interesele clientelei? Singurul obiectiv pe care Cîţu îl are acum este să-și cumpere președinția PNL cu banii din buget și din PNRR”, a declarat Paul Stănescu.
Potrivit liderului PSD, cei de la PNL și USR „nu au avut oricum dreptul moral să guverneze”, astfel că trebuie opriți acum:
„Moțiunea de cenzură are potențialul de a scăpa țară de molima Dreptei abătute asupra României, cu voie de la Cotroceni. Va imaginați cât de penibili au ajuns liberalii? Gașca lui Cîţu îl acuză pe Ludovic Orban, și nu pe nedrept, că a pierdut alegerile parlamentare.
În tot acest timp, Cîţu încă mai este premier. Să nu excludem că parlamentarii lui Orban să-i facă, totuși, o surpriză. Mai ales că veștile pe care le tot aduce acesta din economie, sunt efectiv fantastic de proaste: prețurile explodează, inflația scufundă puterea de cumpărare a românilor, încep disponibilizări masive la stat.
De aceea, Cîţu trebuie trimis urgent acasă – acesta este primul pas pentru un adevărat Plan de Redresare a țării!”, mai afirmă Paul Stănescu.
Share