Părintele Francisc Doboş: „Mi-au zărit câțiva solzi. Mi-au prescris agheazmă”

Share

Părintele Francisc Doboş revine în spaţiul public cu o ironie cruntă la adresa stareţului Zenovie, de la o mănăstire din Neamţ.

Preotul catolic Francisc Doboș a postat pe Facebook un răspuns ironic, la mesajele apocaliptice ale starețului de la Mănăstirea Nechit, din Neamț, Zenovie, care și-a îngrozit enoriașii, spunându-le că se vor umple de solzi și cancere și vor deveni zombi, dacă se vaccinează Covid.

Film de groază cu stareţul Zenovie: “Oamenii vaccinați se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală“.

Francisc Doboș a atins subiectul subtil:

“Vin de la Spitalul «Matei Balș». Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine, mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic.

Mi-au prescris imediat agheazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în «laboratoarele» noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa, ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. P.S. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))“.

Filmarea cu starețul de la Mănăstirea Nechit din Neamț este cutremurătoare. În fața unor oameni simpli, necăjiți, folosind un ton paternalist și autoritar în același timp, arhimandritul Zenovie Grigore a proclamat:

„Sunt foarte mulți care au beneficiat de așa-zisul vaccin. Pentru că este orice, numai vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală“.

El a pretins, nici mai mult, nici mai puțin, decât că Sfinții Părinți ai Bisericii au profețit, acum peste 1.500 de ani, că oamenii care se vor vaccina vor muri!

Share