Marcel Ciolacu, replică la Ghinea: “Eşti un dezastru! Zero! Pleacă acasa!”

Share

După ce Cristian Ghinea a ridicat miza, cu demisia, Marcel Ciolacu face o eschivă şi aruncă noi săgeţi spre Cabinetul Cîţu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o reacție dură pe Facebook, după ce ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, l-a provocat la un pariu cu demisia pe masă.

“Când toată lumea îți spune că eșți un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?”, a reacționat liderul social-democrat, la provocarea lansată de Ghinea.

Marcel Ciolacu l-a atacat pe Cristian Ghinea, despre care spune că scrie baliverne pe Facebook, și îl acuză că minte nonșalant la televizo, legat de PNRR.

“Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale.
Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai eșți în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că eșți un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! – să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană?”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul PSD a lansat apoi mai multe cuvinte dure la adresa ministrului și a dat de înțeles că nu vrea să participe la pariu.

“Cristian, TU eșți un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în “penerereză”, că să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!! PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO, care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Share