home EVENIMENT Mitropolitul ortodox de stil vechi din România respinge vaccinul

Mitropolitul ortodox de stil vechi din România respinge vaccinul

Share
De sub pulpana Moscovei, mitropolitul ortodox de stil vechi face exact ceea ce era de aşteptat să facă: joacă precum i se cântă.
Mitropolitul Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România, Vlasie, anunță că respinge „în mod categoric și definitiv” vaccinul contra coronavirusului.
Vlasie susține că vaccinul „generează reacții adverse grave”. Peste 100.000 de români s-au vaccinat până acum și nu a apărut nici o reacție adversă gravă.
„Un comunicat ferm! Felicitări!”, a lăudat senatoarea AUR Diana Şoşoacă anunțul lui Vlasie. Biserica Ortodoxă de Stil Vechi are peste 500.000 de credincioși.
Biserica Ortodoxă de Stil Vechi din România a fost primită în comuniunea euharistică, de către sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Frontierelor (ROCOR), la data de 25 noiembrie/8 decembrie 1992. Această comuniune a încetat la 21 februarie 2006.
Vlasie Mogîrzan (n. 18 octombrie 1941, în comuna Slatina, județul Suceava) este un cleric ortodox român de stil vechi, care îndeplinește în prezent demnitatea de Arhiepiscop și Mitropolit al Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România.
Potrivit unui comunicat transmis de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, până în prezent au fost vaccinate împotriva COVID-19 102.301 de persoane.
La cei vaccinați, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 39 de reacții comune și minore, dintre care 11 de tip local și 28 generale.
Începând din 27 decembrie 2020, la nivelul centrelor de vaccinare s-au înregistrat 350 de reacții, dintre care 140 reacții locale cu durere la locul injectării și 210 reacții generale (febra, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie), alte cinci fiind în curs de investigare.
Punctul nostru de vedere, mai jos:

Deja e prea mult. Se vorbește, ca exemplu de reacție adversă, despre “durere la locul injectării”. Întrebați-vă părinții…

Publicată de Florin Budescu pe Duminică, 10 ianuarie 2021

Share