home SPORT Mircea Sandu: “Măcar, dreacu’, să fi fost deştepţi” (sic!)

Mircea Sandu: “Măcar, dreacu’, să fi fost deştepţi” (sic!)

Share

Transcriptul spuselor presedintelui Federatiei Romane de Fotbal este foarte sugestiv. Mircea Sandu şi-a dat arama, bronzul şi cuprul pe faţă.

…se poate intampla, se poate ca pe final sa fie vinovat sau sa nu fie vinovat, nu stiu… chiar nu stiu… si sunt insa, asa cum eram trist cand am pierdut meciurile cu Serbia si cu Austria, sunt si mai trist acuma, pentru ca macar, daca s-au apucat sa faca ceva de genul asta, macar dreacu’ sa fi fost destepti…

Iata cum stau lucrurile din punctul meu de vedere. Mircea Sandu pune pe acelasi plan tristetea sa post-ludum, de dupa pierderea a doua meciuri ale Nationalei, cu tristetea pe care o incearca acum, pentru ca niste arbitri, daca s-au apucat sa intre in hora jocurilor aranjate, trebuiau sa fie destepti.

Mircea Sandu. Josnic.

Este josnic. Prima tristete este de sorginte nobila. A doua este de joasa speta si se trage din dorinta intima a Nasului fotbalului romanesc de a-i vedea si pe alti, dreacu, ca sunt la fel de destepti ca si domnia-sa. Dar, din pacate, Nasul este trist, pentru ca nu, nu au glagoria sa. Nici pe departe.

In acest moment, Mircea Sandu, fostul atacant longilin, de gura portii, de acum aproape 30 de ani, de la Sportul Studentesc, cel care era spaima apararilor adverse, este frana numarul unu din fotbalul romanesc. El trebuie sa-si dea demisia, ca sa nu ne mai faca rau in continuare. Printre altele, ca sa vina Mircea Lucescu antrenor la Nationala.

Demisionează, Mircea Sandu, Naşule!

Da-ti demisia, Nasule, ca vremea ta a trecut. Du-te! Ne-am saturat sa te vedem protapit in fruntea bucatelor! Ne-am saturat de jmecheriile tale si de desteptaciunea ta! Vrem oameni prosti, adica prosti de cinstiti, pentru un fotbal curat si puternic.

Share