Marian Oprişan a început să-şi vândă proprietăţile

Share

De când nu mai este preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan se confruntă cu o strâmtorare a buzunărilor.

“Marian Oprișan pare a fi la ananghie financiară. Și-a scos la vânzare apartamentele de pe strada Alexandru Vlahuță, din Focșani”, scrie Ziarul de Vrancea.

Tot ce informează publicaţia focşăneană, mai jos:

Este posibil ca Marian Oprișan să nu mai fie atât de prosper financiar, ca în perioada când era lider al PSD și Consiliului Județean Vrancea.

Primul semnal care poate conduce către o astfel de concluzie este anunțul din foto dreapta, postat în geamurile cu vederea către stradă a proprietății sale din locația Alexandru Vlahuță Focșani nr 18 aflată peste drum de clădirea CEC-ului.Inclusiv modalitatea prin care fostul baron de Vrancea a ales-o ca șă-și facă publică intenția de vânzare a proprietății, arată parcă faptul că nu mai este cum era odată!Aceasta desigur, dacă tot ce este acum scos la vedere, cum se spune, nu-i cumva vreo diversiune, ” specialitatea casei”!

Fostul lider al PSD și Consiliului Județean Vrancea și-a postat în geamurile cu vederea către stradă un anunț prin care își face publică intenția de a vinde cei 296 de metri pătrați spațiu comercial ai proprietății sale din locația Alexandru Vlahuță Focșani aflată peste drum de clădirea CEC-ului. 

Reamintim că în luna august, anul acesta Marian Oprișan a solicitat eliberarea unei autorizații de construcție pentru a „lipi” șase extinderi de la apartamentele sale aflate peste drum de clădirea CEC-ului din Focșani, Cartierul Bahne. Erau deja voci, la acea vreme, care se întreabau ce o vrea să facă oare Marian Oprișan cu proprietățile sale după ce le „lipește”

Încă din anul 2010, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea a cumpărat de la Primărie două concesiuni, pe strada Alexandru Vlahuță din Municipiul Focșani unde deține două apartamente, în suprafaţă totală de 150 mp, cu preţul de 76 de euro/mp.

De asemenea anul acesta, aleşii locali focşăneni au aprobat în şedinţa ordinară de joi, 24 februarie, vânzarea fără licitaţie publică, către Marian Oprişan, actualul vicepreşedinte PSD și al CJ Vrancea, a unui teren în suprafaţă totală de 22 mp, pe strada Alexandru Vlahuţă din Focșani .

Pentru cine nu cunoaşte Focşaniul: Cartierul Bahne, situat în estul oraşului, este cel mai sărac şi se numeşte astfel, deoarece aici, înainte să se facă desecări succesive, erau mlaştini, bălţi şi smârcuri urât mirositoare.

báhnă f., pl. e (rut. bagnó, smîrc, ceh. bahno, d. germ. bach, pîrăŭ). Loc umed pe unde a fost odată baltă: pin bahnă, unde maĭ este ĭarbă verde (Sadov. VR. 1911, 3, 335).

Share