Camera Deputaţilor a avizat favorabil percheziţia DNA la Dan Tudorache

Share

În cazul deputatului PSD Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, deputații au votat favorabil solicitarea DNA, privind percheziţia, cu 243 de voturi pentru și 10 împotrivă.

Fost primar al Sectorului 1 este urmărit penal, pentru achiziţii nelegale şi supraevaluate, în timpul pandemiei de Covid-19.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil în unanimitate cererea DNA, privind încuviinţarea percheziţiei, în cazul deputatului Dan Tudorache.

Raportul a fost votat de către deputați, prin vot secret cu bile. Deputatul PSD Dan Tudorache le-a cerut colegilor de la tribună să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA, privind efectuarea unei percheziţii informatice, în cazul său.

„Vă cer să încuviințați percheziția telefonului, nu am nimic de ascuns și vă rog să votați. Sunt multe întrebări care se pun.

Poate acum e momentul prielnic să se facă circ. Puteau sa o facă în primele 30 de zile și nu aveau nevoie de votul dvs. Vă rog să votați”, a spus deputatul PSD.

Pe 16 noiembrie, șeful DNA, Crin Bologa, a cerut Camerei Deputaţilor încuviințarea de a face percheziţii informatice, în dosarul în care deputatul PSD, fost primar al Sectorului 1, este urmărit penal pentru achiziţii ilegale şi supraevaluate, în timpul pandemiei de Covid-19.

Share