TVR. Marian Olaianos, în mijlocul unui scandal sexual

Share

Comentatorul sportiv Marian Olaianos, de la TVR, e în centrul unui scandal uriaș, iscat în postul public de televiziune, cu puțin timp înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal, acolo unde ar fi trebuit să participe în calitate de jurnalist.

Conform Gsp.ro, Marian Olaianos e acuzat că a bruscat o colegă, pe Nadine Vlădescu, pe care, la rândul lui, o acuză de hărțuire sexuală.

Mai exact, jurnalista de la Secția Cultural susține susține că a fost lovită de Olaianos, iar ca dovadă a scos un certificat medico-legal, depunând și o plângere la conducerea TVR.

În schimb, conform apropiaților lui Marian Olaianos, acesta a replicat cu un dosar de apărare, prin care afirmă că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui, prin intermediul unor mesaje cu tentă erotică pe WhatsApp.

Gazeta Sporturilor a revenit cu informații exclusive despre aceste subiect, descoperind faptul că Nadine Vlădescu n-ar fi la prima abatere de acest gen, ea primind în trecut chiar un ordin de restricție, în relația cu un fost iubit.

De asemenea, au apărut și primele dovezi ale mesajelor cu tentă sexuală, pe care Marian Olaianos le primea de la colega sa: „sex super mișto”, „nu ințelegi că nu e vorba de nimic altceva acum și că nu e nimic complicat?” sau „te vreau și vreau să facem de toate și o să vezi asta pe viu”.

Share