Marcel Ciolacu către Florin Cîţu: „După ce că eşti prost, mai pui şi frână”

Share

Ce ştie un pesedist ca Marcel Ciolacu? Simplu: să pună frână cât poate şi să-i acuze că pun frână pe cei cărora le pune frână.

„Tatăl meu, când întâlnea personaje ca dvs., avea o vorbă: ‘Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână’”, a declarat Ciolacu, în plenul Parlamentului.

Pesediștii au reacționat cu aplauze și urale. Admonestat de Ludovic Orban că nu se comportă civilizat, Ciolacu s-a arătat indignat că premierul i-a făcut hoți pe pesediști.

„Domnule prim ministru, ați venit ca și ieri cu aceeași placă care (sic!), când nu ai argumente, atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi de fapt acest buget al austerității”, a mai spus Ciolacu, evident, exprimându-se ca un agramat, plagiind şi discursul lui Dăncilă din campania pentru prezidențiale.

Ciolacu s-a răzbunat astfel după ce Florin Cîţu a adus aminte de relațiile lui Ciolacu cu teroristul Omar Hayssam.

„Eliberăm bugetul de furtul pesedist! Ajunge, nu se mai poate, oprim mafia pesedistă, care ne-a șifonat buzunarele ani de zile. Reforma companiilor de stat…

Mă uit la PSD, știu că aici o să vă doară rău de tot! PSD este campion, domnule președinte Marcel Ciolacu, la distrus companii naționale. Dvs. sunteți unul dintre beneficiarii principali, dvs. și partenerii dvs., ar fi bine să explicați astăzi cum l-ați ajutat pe Omar Hayssam să beneficieze de privatizările din județul Buzău și mai ales de IPRS Băneasa.

Apropo, ați discutat cu teroristul Hayssam, la vânătoare, devalizarea …, acolo unde va făceați poze cu el? Da? La pescuit știm ce ați discutat, ne-a spus Dragnea, nu știu ce ați discutat la vânătoare cu teroristul Hayssam”, a spus Cîţu, tăios.

Share