Un parlamentar AUR îl filmează pe colegul de la USR care l-a prins votând la două mâini

Share

Un parlamentar AUR se comportă ca un copil mic şi încearcă să-l hărţuie pe colegul său de la USR, care l-a prins fraudând votul, în Parlament.

Doi parlamentari AUR au fost prinși în timp ce votau la două mâini, în ședința dedicată adoptării bugetului. Cei doi au fost filmați de deputați din partea USR.

Ce a urmat seamănă cu un curs de alfabetizare în relaţiile interumane, din gimnaziu.

“Mă bucur că cei de la AUR nu își pot lua privirea de la mine, poate așa învață și ei cum ar trebui să te comporți în plen”, a scris Filip Hăvârneanu, deputat USR, pe Facebook.

„AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de ora că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a menționat Hăvârneanu.

Un alt parlamentar AUR a fost filmat ulterior, de acelaşi deputat USR, votând și pentru un coleg de partid care chiulea.

„Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini.

Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris deputatul USR Irineu Dărău, pe Facebook.

„Pentru a se răzbuna pentru că i-am prins furând, au instalat un GOpro, să mă filmeze în fiecare moment al zilei.  Mă bucur că cei de la AUR nu își pot lua privirea de la mine, poate așa învață și ei cum ar trebui să te comporți în plen”, a scris atunci Hăvârneanu, pe Facebook.

Lângă hărţuitorul care a fraudat votul, se vede un coleg al său care râde, distrându-se pe cinste.

Share