home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Să fie oare soţii Iohannis doi escroci imobiliari?

Să fie oare soţii Iohannis doi escroci imobiliari?

Share

Familia Iohannis are nişte venituri declarate, dar din calcule au reieşit alte venituri, susţine Rise Project. Din cele scrise de colegii noştri, noi înţelegem că rezultă că soţii Iohannis ar putea fi consideraţi doi escroci imobiliari.

De aceea nu ar fi plecat patriotul Klaus Iohannis probabil în Germania, dacă lucrurile stau aşa, că acolo trebuia să munceşti, să-ţi rupi spatele, nu ca aici, unde se spune de mulţi ani că a fost omul de paie al tuturor membrilor mafiei transpartinice din Sibiu.

Din ancheta colegilor noştri, rezultă că lucrurile nu stau aşa cum le-a prezentat Klaus Iohannis (că a făcut speculă imobiliară legală, cumpărând şi vânzând diferite proprietăţi), ci astfel: familia Iohannis deţine, împreună cu o altă familie, două case în centrul Sibiului.

La parterul uneia dintre acestea este un spaţiu comercial, de unde provin veniturile din care Klaus Werner Iohannis ar fi cumpărat cele şase proprietăţi imobiliare.

Cele două case sunt subiectul unei retrocedări cu cântec, pentru care soţilor Iohannis li s-a intentat un proces despre care nu se ştie nimic, după care a început ascensiunea politică a acestui posibil Dinu Gogâlea.

Dinu Gogâlea este un personaj portretizat de scriitorul Nicolae Prelipceanu în romanul său, “Scara interioară”, care întruchipează omul arivist, avid de putere, arghirofil, dispus să calce pe cadavre. Precum pare acum a fi Klaus Iohannis.

Interesant, cel mai interesant, defapt, este planul meta al acestui scandal uriaş: Rise Project este un proiect anticorupţie finanţat de americani.

Organized Crime and Corruption Reporting Project este un proiect transnaţional finanţat prin US Aid, Open Society Institute şi Programul de Cooperare Elveţiano – Român.

Dacă de afacerile necurate din biografia lui Klaus Iohannis se interesează americanii, preşedintele nostru, pas cu pas, a cam kanamicinizat-o.

Citeşte şi
Dan Alexe, corespondent al postului Europa Libera la Bruxelles, afirma ca este putin probabil ca
Darius Vâlcov a fost condamnat să plătească 20.000 de lei daune morale pentru o postare
Un fake news grosier a fost comis astăzi de Realitatea.Net, că, vezi, Doamne, Klaus Iohannis
Președintele cere modificarea de urgență a legislației electorale, astfel încât românii să poată vota anticipat
Procurorul general al SUA, William Barr, vine la București pentru a participa la reuniunea ministerială
O manipulare grosolană a fost difuzată duminică seară, în prim time, de o televiziune apropiată
Peste 43 de organizații civice au transmis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis și partidelor
Mii de craioveni au venit să îl întâlnească pe presedintele Klaus Iohannis. Acesta a fost
Acesta este clipul electoral al lui Klaus Iohannis, în care preşedintele României îndeamnă la prezenţă
Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un clip, în care-i invită pe români să
Share