ÎPS Teodosie a scăpat de o amendă. Ce făcuse el

Share

Una dintre amenzile primite de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, în ianuarie 2022, pentru că nu a respectat carantina, a fost anulată definitiv, de instanţă.

Nagaţionistul ÎPS Teodosie a scăpat

Tribunalul Constanţa a decis să respingă ca nefondat apelul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, la decizia Judecătoriei Constanţa, prin care Arhiepiscopul Tomisului scăpase de una din amenzile primite la începutul anului trecut.

Decizia este definitivă. O altă amendă primită în acea perioadă de ÎPS Teodosie a fost anulată recent, definitiv, tot de Tribunalul Constanţa.

În luna octombrie a anului 2022, Judecătoria Constanţa a hotărât anularea “procesul verbal de contravenţie seria PF, nr 0064808/24.01.2022, ca netemeinic”, conform Ziare.com.

Citeşte şi: Se întâmpla acum 2 ani. IPS Teodosie se umple de ridicol. Afirmă că bisericile s-au deschis de Paşte, datorită lui

Decizia nu era definitivă şi a fost atacată de Secţia 3 Poliţie la Tribunal.

Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat în 24 ianuarie 2022, de trei ori, de poliţiştii constănţeni, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 3.000 de lei.

Prima amendă a fost luată de ÎPS Teodosie în timp ce oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, din Constanţa.

Citeşte şi: Toţi prelaţii plagiatori pe care îi apără ÎPS Teodosie Şpagoveanu

A doua sancţiune a venit la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului.

Ultima amendă i-a fost dată Arhiepiscopului Tomisului în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis, la conferinţa “România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către acad. prof. Constantin Barbu.

Arhiepiscopul Tomisului se afla în carantină deoarece revenise din Iordania, ţară care se afla atunci în zona roşie. El a atacat şi decizia de carantină, dar cererea sa a fost respinsă de două instanţe.

Share