Importanta si beneficiile publicitatii pe Facebook. Afla mai multe despre asta

Share

Numarul persoanelor care folosesc reteaua sociala numita Facebook creste cu 18% in fiecare an. Este simplu de observat faptul ca Facebook este un mediu cu un impact puternic in toata lumea, aceasta retea de socializare fiind o platforma cheie in marketing. Aici sunt publicate stiri si informatii din toate domeniile de interes, motiv pentru care este extrem de important pentru firma ta sa beneficieze de publicitate pe Facebook.

Pentru a avea parte de cele mai bune servicii de acest tip, poti apela la cei de la o agentie specializata, la experti in marketing digital care te pot ajuta sa iti imbunatatesti vizibilitatea in mediul online, indiferent de aria de activitate.

Metode eficiente de promovare pe Facebook

Dupa cele mentionate mai sus, putem concluziona ca Facebook este un mediu foarte competitiv, iar pentru a mentine interesul publicului tinta trebuie abordate o serie de tehnici specifice.

Rolul metodelor de promovare prin Facebook este in principal acela de a genera cat mai multi vizitatori pe website-ul unei firme, iar aceasta se obtine prin:

  • Optimizarea site-ului firmei: aceasta este o metoda denumita Open Graph Protocol si presupune prezentarea in News Feed a unor notificari sub forma nativa Facebook. Aceste tipuri de postari au o rata foarte ridicata de succes;

 

  • Campanii Facebook Ads: este o metoda foarte eficienta care, in urma unei analize de date, permite directionarea unor postari catre diferite segmente de public care ar fi interesate de ceea ce ofera o anume firma;

 

  • Sponsorizarea postarilor: metoda care se refera la distribuirea continutului anumitor postari catre cat mai multe tipuri de public tinta.

De ce este o idee buna colaborarea cu o agentie de publicitate?

Parteneriatul cu o agentie de marketing nu este neaparat singura solutie prin care poti face publicitate pe Facebook,  insa cu siguranta te va ajuta sa creezi continut de succes intr-un stil la care tu nu te-ai fi gandit, probabil din lipsa de timp sau de resurse necesare.

Parteneriatul cu o agentie de marketing iti ofera cadrul ideal pentru exploatarea ideilor interne prin expertiza unor specialisti externi, pregatiti cu toate resursele indispensabile pentru succes.

  • Divertisitatea clientilor: interactiunea cu toate tipurile de clienti si de domenii este un avantaj care permite unei agentii sa isi dezvolte creatatea, valoarea si sa se adapteze la orice situatie;
  • Experienta angajatilor: colaborand cu o agentie de publicitate, poti fi convins de experienta vasta a specialistilor ei, dar si de eforturile constante pe care acestia le fac pentru a fi mereu la curent cu toate schimbarile tehnologice. Echipa ta interna nu are o disponibilitate atat de mare de timp, concentrarea ei fiind pe multe alte sarcini;
  • Rapiditatea dezvoltarii metodei de promovare: o agentie de publicitate iti poate crea si implementa o campanie de promovare pe Facebook in cateva zile. Pe langa aceasta, poate monitoriza si influenta rezultatele ei, astfel incat obiectivele tale sa fie indeplinite cu succes in scurt timp;
  • Riscuri minime: o agentie potrivita este pregatita sa isi asume riscuri, insa poate previziona nivelul de risc la care se supune, datorita unui trecut in care a incercat foarte multe metode de promovare.

Pentru a atrage noi segmente de public si pentru a fideliza publicul deja existent, apeleaza la o agentie de marketing digital cu experienta in promovare pe Facebook, ce are ca scop principal crearea unei comunicari reusite care sa se materializeze in cresterea popularitatii brandului, dar si obtinerea unei rate foarte mari de conversie vizitator-client.

Descopera succesul digital

FORTIN – agentie Facebook Ads are o echipa completa si entuziasta de designeri, experti SEO, content writeri, strategi si programatori de platforme web, mereu pregatita sa iti conduca afacerea catre succes.

Creativitatea si pasiunea au facut posibila existenta agentiei Fortin, prezenta pe piata din Romania din anul 2015. Pentru un plus de credibilitate, iti recomandam sa verifici portofoliul agentiei prin accesarea site-ului fortin.agency. Vei putea observa, inca de la prima accesare, profesionalismul si pregatirea incontestabila a acestei echipe.

 

Share