Holograf, Compact şi Iris se reunesc pe scenă, la Arenele Romane

Share

Trio-ul de aur al rock-ului românesc, Iris – Holograf – Compact, se reunește în spectacolul “Ca pe vremuri”, la Arenele Romane. Acesta va avea loc pe 15 iunie 2017, la ora 18, timp de cinci ore, fără întrerupere.

 

 

Timp de 5 ore fără întrerupere, artiștii care au împărțit sute de zile de distracție și amintiri de neuitat, aceleași scene, aceiași fani, vor transforma din nou, ca de fiecare dată, și acest concert într-o adevărată petrecere.

 

Holograf, “Banii vorbesc”. Compact, “Fata din vis”. Iris, “Cine mă strigă în noapte”

 

Hituri precum ‘Fata din vis’, ‘Cântec pentru prieteni’ (Compact), ‘Baby’, ‘Cine mă strigă în noapte’ (Iris), ‘Banii vorbesc’. ‘Să nu-mi iei niciodată dragostea’ (Holograf) vor răsuna de pe scena Arenelor Romane. Şi de pe buzele miilor de nostalgici, care își vor depăna amintirile cele mai dragi alături de trupele de suflet ale adolescenței.

 

 

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momentele rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzica rock, sunt așteptați să retrăiască, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prietenii cei mai dragi.

 

 

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/wiHFgs) și în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

 

Parteneri media: Rock FM, AGERPRES, Gazeta Sporturilor, Femeia., Femeia de azi, unsitedemuzica.ro, infomusic.ro, iconcert.ro, traiestemuzica.ro.

Share