HABIBOU: Dansand cu moartea la Larnaka

Share

Atacantul venit in aceasta iarnă de la Charleroi a fost intins pe gazon minute in sir, cu echipa medicala a Stelei adunata in jurul sau. Ulterior, Habibou a fost urcat intr-o masina si dus la spitalul din Larnaka.

Bun, sa o luam acum pe rand, sistematic, cum ne e felul.

Mistretul cu colti de faianta de la Levski Sofia (am inteles ca-i marocan sau tunisian si-l cheama Yussuf Rabeh), cu care a avut “un contact” bietul Habib, asa cum se vede in fisierul video .flv pe care l-am postat, i-a tras in gat jucatorului stelist o smeta sanatoasa, asa cum se joaca de la o vreme fotbal pe mapamond. Eu cred ca acest gen de joc periculos ar trebui sanctionat mult mai dur de catre arbitri, pentru ca pune in pericol direct viata jucatorilor.

Uitati-va cu atentie mai apoi la competentele din staff-ul medical al clubului Steaua: ii dau cu apa baiatului pe fata, ii trag palme, cand este clar ca omul da ochii peste cap si-i curge saliva din gura, deci are nevoie de un alt gen de interventie. Iar pet-ul cu apa al incompetentilor susura lejer in gazon, ca-n filmele cu prosti.

Un incompetent, Hegel in ale medicinei, am inteles ca se numeste Radu Paligora (iata un nume predestinat, nu-i asa? o fi machedon de-al lui Becali, saracul) deschide geanta si umbla prin hartii ravasite. Oare ce vrea sa faca dr. Hegel? Sa scrie o poezie? Sa-si noteze simptomele pacientului? Isi da demisia? Vine alt habauc, Shopenhauer, cu o geanta rosie in care sunt medicamente. Si-au dat seama: ii trebuie un antinevralgic. Ba nu, fasconal. Sau nu, faringosept. Nu, nu, shopenhauerin.

Scormonoceala prin 25.472 de genti continua. Habib Habibou mediteaza la nemurirea sufletului. Inteligentii pamantului romanesc ar trebui sa stie ca la un asemenea soc sistemul neuro-vegetativ reactioneaza. Omul asuda, inima ii fuge in papuris, creierul nu se mai iriga ca lumea… faceti ceva, baieti, odata!

Unul il controleaza la dinti. E dentistul clubului? Aha, sunt toti molarii, dar are o carie. Limba e la locul ei sau pe gat? Booooon, acum il luam in brate ca pe un sac. Cul. Asa, scapati-i capul peste gat dincolo de degetele de la picioare. Ce masina e asta? A, minunat, monovolum, ce conteaza ca nu-i salvare, ca nu are dotari de medicina de urgenta, cipriotii sa traiasca…

Nu, nu pe usa asta, asa, inconjurati masina, sa dureze cat mai mult.
Asa, si-acum balanganiti-i capul in toate directiile, ca asta-i trebuie, ca-n piesa celor de la Timpuri Noi: Hatana/Hatana-ma/Hatana/Hatana-ma…

Ei bine, dr. Hegel, dr. Shopenhauer, dle. dentist, dati-va demisia! Sunteti incompetenti. Erati gata sa omorati un om.

Share