home POLITICA RESTAURATIE! CNSAS ar putea sa nu mai existe!

RESTAURATIE! CNSAS ar putea sa nu mai existe!

Share

Pentru ca totul trebuia sa ajunga, intr-un anumit moment, in acest punct, numele fenomenului aparent stiintifico-fantastic la care ne referim, dar care in realitate este cat se poate de pamantean, este: RESTAURATIE.

CNSAS este atacat la baza fundamentului de jos – ca sa ma exprim pleonastmatic, ca pleonastic, de suparare, nu mai pot – de o gasca pestrita de indivizi cu interese felurite, care converg intr-un punct: “sa nu stie lumea cine suntem noi defapt“.

Am scris aceste ultime cuvinte cu rosu, rosu de pe steagul Maretei Uniuni Sovietice, marele si unicul nostru prieten adevarat de la est, rosu de la creierele domnilor de la Curtea Constitutionala, care desigur ca n=-au nicio legatura cu PSD, in afara de Petre Ninosu, care doarme prin sedinte, sau in afara de Ion Predescu, fost sef al grupului FDSN din Senat. Sau in afara de Ion Muraru, avocatul unei anumite parti din popor, cea care suge sangele celeilalte parti.

Oameni curati ca lacrima plimbata prin hazna si varsata pe Groapa Glina (si nu ma refer la cea ecologica). Voi reveni cu un text mai sistematic dupa ce trece primul efect al vestii.

Share