Gigi Becali revine cu noi consideraţii rasiste, referitoare la Rapid

Share

Noi consideraţii cu caracter rasist au fost făcute de Gigi Becali, după o discuţie telefonică avută cu Adrian Mutu, referitoare la transferul la Rapid a doi jucători de la FCSB: Florinel Coman şi Darius Olaru.

Becali se declară revoltat de preţul pe care cei de la Rapid pot să-l ofere pentru jucători şi spune că acest gen de negociere este caracteristic romilor.

„Da, e adevărat. Am vorbit personal cu domnul Becali. Altele sunt prețurile, față de ce ne-am gândit noi. Nu ne permitem așa ceva. Cred că e încheiată treaba. Nu are rost să discutăm. Doar le putem ura baftă în Europa.

Nu cred că CFR Cluj s-ar despărți de Deac și nici el nu cred că ar pleca din Cluj. Acum preferăm să mai așteptăm și să ne uităm.

Am făcut transferuri bune, am făcut transferuri cu țintă. Am adus jucătorii pe care i-am vrut. Ne-am mai dori alți jucători, dar nu-i putem lua pe toți”, a declarat Adrian Mutu

Dar Gigi Becali aprinde iar focul rasismelor sale tipice:

În primul rând, cel mare ia doar de la cel mai mic, eu sunt mai mare decât Șucu, poate iau eu de la el. În al doilea rând, mâine mă spovedesc.

Eu n-am o problemă să-l vând pe Coman, dar trebuie să aibă 5 milioane, dacă-l vrea pe Olaru, trebuie să aibă 6 milioane.

Și eu pot face ofertă de batjocură de 10 euro pentru Rapid, dar nu facem asta, ne respectăm.

Dacă tu faci ofertă de 3,5 milioane, e batjocură. Rapidul trebuie să se mai nască de trei ori să poată cumpăra de la mine.

Vând oricui, dar la prețul pe care-l cer eu. Astea-s batjocure a la romii! Să discrimineze a la romii!

Numai romii aruncă de-astea pe piață. Ce ar fi să fac eu acum să dau 10 euro pe un jucător de la ei? E batjocură.

Share