Cum să alegeți lenjerii de calitate și cât de practic puteți face asta la Finette.ro

Share

Lenjeriile de pat nu ar trebui subestimate. Acestea fac ca somnul să fie odihnitor, contribuie activ la starea de bine în cele câteva ore pe care le petrecem dormind. Pentru orice alegere nepotrivită pe care o faceți, șansele sunt ca efecte negative să se vadă în timp, însemnând transpirații nocturne, senzații ciudate pe piele care vă fac să vă deranjați somnul.

O lenjerie de calitate nu trebuie să fie neapărat una foarte scumpă. Sunt câteva criterii aici care fac diferențele. Pentru astfel de alegeri, căutați și un magazin dedicat, cum este spre exemplu www.finette.ro.

Cum vă dați seama de calitatea lenjeriilor

Ceea ce puțini fac este să analizeze detaliile. Cei mai mulți se lasă furați de design, de print și de culoarea unui set de lenjerie de pat. Iată și prima greșeală. Asta pentru că ați putea greși cu atât mai mult; lenjeriile de pat de calitate precară au print deloc sau prea puțin stabilizat și, prin urmare, de la primele spălări culorile se șterg destul de mult.

Ce contează în schimb:

  • Materialul din care este realizată lenjeria de pat

Toată lumea știe și laudă bumbacul pentru proprietățile sale. Este material natural care favorizează confortul chiar și pentru cei cu piele sensibilă sau predispusă la alergii sau reacții alergice. Este material potrivit în orice sezon, niciodată prea subțire sau prea gros.

  • Densitate și grosime

Eticheta produsului indică de regulă care este densitatea firelor din care este realizată o lenjerie de pat. Cu cât gramajul este mai mare, cu atât mai bine, însemnând că lenjeria de pat este suficient de rezistentă la uzură și spălări, suficient de groasă cât să nu se deterioreze prea repede.

  • Brandul producător

Unii sunt fani ai producătorilor români, iar lenjeriile de pat Pucioasa sunt alegerea perfectă. Însă și lenjerii Tac sunt cu renume pe această nișă, fiind vorba de unul din cei mai renumiți producători ai lumii. Cert este că despre calitatea brandurilor românești sau a celor turcești toată lumea știe și astfel de selecții de produse le regăsim la finette.ro.

Nu lipsește varietatea de seturi, de la cele pentru o persoană sau două, la cele potrivite pentru iarnă, pentru copii, cu diverse modele, inclusiv cele de tip 3D.

  • Prețul

Spune o vorba, nu tot ce este ieftin este de proastă calitate, cum nu tot ce este scump și automat și ceva de calitate. Prețul nu reflectă întotdeauna calitatea, dar desigur că pare ușor ciudat să te aștepți la cine știe ce rezistență a unei țesături de vreme ce costul acesteia a fost unul foarte mic.

În cadrul e-shop-ului finette.ro regăsim seturi de lenjerii de pat cu un raport optim calitate-preț. Nu lipsesc reducerile aplicate, ceea ce înseamnă că veți putea achiziționa un set de lenjerie pentru pat matrimonial pentru 199 de lei. Convenabil este puțin spus.

Tot de aici pot fi achiziționate și alte țesături, de la cuverturi de pat la perne, pilote, halate, fețe de perne sau chiar draperii.

Contact

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Share